Blog

Ons nieuwe product: T-shirts!

Je kent ons van telefoonhoesjes en tablethoesje, maar daar gaan we verandering in brengen! Binnenkort presenteren wij met trots ons nieuwe product T-shirts. Straks kun je naast een telefoonhoesje ook je eigen T-shirt maken. Wil je meer weten over ons nieuwe product? Lees dan snel verder!

Hoesje maken, tablet hoesje maken, T-shirt maken

Wie kunnen er allemaal een T-shirt ontwerpen?

Hoe tof zou het zijn als je eigen ontwerper bent van je T-shirt en iedereen aan je vraagt 'waar heb je die gekocht'?  En dat jij dan kan zeggen dat jij het zelf hebt gemaakt! Misschien wil straks iedereen wel een T-shirt van jou! Binnenkort kun je bij ons je eigen ontwerper worden van je T-shirt.

Update: Je kan nu je eigen T-shirt ontwerpen. Begin met een ontwerp te maken door op deze link te klikken.

Maar wie kunnen er allemaal en T-shirt maken? Iedereen! Ja je hoort het goed. We bieden T-shirt aan voor mannen, dames, kinderen en zelf voor kleuters!

[embed]https://youtu.be/TjTrISZ8Rk0[/embed]

Dit is waarom je echt een T-shirt moet ontwerpen!

Het is niet alleen heel leuk om een T-shirt te maken, maar het zorgt er ook voor dat je uniek bent en je onderscheid van de rest! We garanderen je dat je namelijk de enige bent met jouw zelf gemaakte T-shirt!

Het zou toch geweldig zijn als je een T-shirt kan maken met je favoriete foto van de vakantie? Of een T-shirt die match bij een activiteit die je gaat doen met bijvoorbeeld vrienden. Of een T-shirt voor kleintjes met hun eigen tekening erop, zodat ze trots met hun eigen ontwerp kunnen rond lopen? Of een T-shirt om cadeau te geven aan een vriend die je in het zonnetje wil zetten met een zelf ontworpen T-shirt!

Zie jij jezelf ook al rond lopen in je eigen kleding? Zoals je al ziet kan een T-shirt maken voor verschillende doeleinden.

Onze T-shirts 

Voor de dames en heren hebben een classic T-shirt met een ronde hals en een premium T-shirt met ronde hals. Al onze T-shirts zijn gemaakt van hoogwaardig textiel. We hebben maten vanaf S t/m XXL.

En voor de kids en kleuters hebben wij een classic T-shirt met ronde hals. De maten voor de kids gaan vanaf 6 t/m 10 jaar en voor de kleuters hebben we maten vanaf 2 t/m 4 jaar.

Alle T-shirt kunnen bedrukt worden in verschillende kleuren. In totaal hebben we wel 18 kleuren waaruit je kunt kiezen!

T- shirt maken

Hoe maak je je eigen T-shirt?

Dit is natuurlijk de vraag die iedereen heeft. Hoe maak je nou je eigen T-shirt. Dankzij onze gebruiksvriendelijke customizer is het heel gemakkelijk en snel om een T-shirt te maken.

Stap 1 Allereerst kies ja natuurlijk het geslacht. Wil je een T-shirt maken voor dames of heren? Of juist voor de kleintjes.

Stap 2 Kies je maat en de kleur van het T-shirt

Stap 3 Nu kan het echte werk beginnen! Upload je favoriete foto vanaf de computer of rechtstreeks vanaf een van je social mediakanalen, zoals Facebook of Instagram. Als je zelf geen gepaste foto heb kun je ook een van onze ontwerpen kiezen.

Stap 4 Zodra de foto is upgeload kun je beginnen met het bewerken van de foto. Je kunt de foto verkleinen, vergroten of draaien. Ook is er mogelijkheid om een collage toe te voegen, zodat je meerdere foto's kunt gebruiken.

Stap 5 Als laats kun je ook nog teksten, stickers, filters en emoji's toevoegen! Hiermee kun je een T-shirt zo gek maken als je zelf wil.

Een T-shirt maken met effecten

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar jullie reactie! Wat vinden jullie van ons nieuwe product? En hebben jullie alleen een leuk idee voor het ontwerp? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie