Blog

Ontdek de beste mogelijkheden voor je notitieboek

De applicatie ‘Notities’ op je smartphone, zal niet in alle taken voldoen. Daarom zijn wij overtuigd dat het tijd is om het notitieboek te redden. Het notitieboek kan je zowel als agenda en als dagboek gebruiken tijdens je studententijd. Wij GoCustomized zweren op het dagelijkse gebruik van een notitieboek als een trouwe partner. In deze blog geven wij een aantal ideeën om het beste uit je notitieboek te krijgen.

1) To do list

Het maakt niet uit hoe georganiseerd je bent, het is altijd handig om een to do list met taken en doelstellingen bij de hand te hebben. Het hebben van een notitieboek is visueel en handig om in te zien welke taken je nog niet voltooid hebt. Kies een notitieboek naar je wensen en gebruik het bij je dagelijkse taken. Daarnaast kan je ook doelen opstellen, zowel persoonlijk als professioneel. Dit zorgt ervoor dat je meer georganiseerd en structureel te werk kan gaan. Aan het einde zal dit resulteren in meer vrije tijd voor andere activiteiten.

2) Reisboek

Is reizen je passie? Vergeet je vaak welk museum je wilde bezoeken of het juiste treinkaartje te kopen? Het gebruik van een notitieboek als reisboek werkt het beste. Daarin kun je al je reisroutes schrijven, bezienswaardigheden die je wilt bezoeken of de winkels die je niet wilt missen. Na de reis kan je al je nieuwe ervaringen uitschrijven. Dit zal je terug nemen in gedachte naar al deze leuke momenten!

3) Dromenboek

Wie heeft er geen dromen, illusies of grote verlangens? De lijst met eindeloze projecten moeten op papier. Een notitieboek of dromenboek helpt hierbij. Het zal je laten zien dat niet alles onbereikbaar is en dat alles kan worden bereikt met werk en doorzettingsvermogen. Wij raden aan om projecten te markeren die effectief kunnen zijn, zowel op korte als op lange termijn. Vergeet ze nooit meer door je notitieboek!

4) Customized notitieboek

Het idee om altijd een notitieboek bij de hand te hebben is erg aantrekkelijk, maar wat het nog leuker maakt is een eigen customized notitieboek. Wellicht een leuke vakantiefoto op de voorkant of een familie foto. Bij GoCustomized bieden wij de mogelijkheid om je notitieboek te personaliseren, zodat u er trots op kan zijn en iets unieks in handen heeft. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen: foto’s, afbeeldingen of gewoon een inspirerende citaat. Zie ook onze ontwerpen.

Waar zal jij je persoonlijke notitieboek voor gebruiken? Laat het ons weten, door te reageren op deze blog. Bezoek onze website en customize now!

Geef een reactie