Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Ontdek de Samsung Galaxy S7 en S7 EDGE

De Samsung Galaxy S7

Zoals jullie weten heeft Samsung heeft haar nieuwste smartphones gepresenteerd. De eerste weken na de lancering zorgde de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge voor spektakel. De verkoopcijfers in de eerste weken waren voor beide modellen verbazingwekkend en volgens de verwachtingen zullen zij zelfs de verkoopcijfers van hun voorgangers met 250% overtreffen.

Samsung Galaxy S7 Bron: Samsung

Samsung heeft enige verbeteringen aangebracht waardoor de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Egde hun voorgangers moeten overtreffen. Zoals we gewend zijn is het ontwerp eenvoudig, bestaande uit een glanzende en frisse look. Er is een subtiele overgang tussen de glazen voorkant en de metalen achterkant. Daarnaast liggen beide modellen goed in de hand en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk.

Nieuwe functies en interne upgrades voor de Galaxy.

De ingebouwde camera van Samsung is verbeterd. Een heldere F1.7 diafragma en de 1.4μm pixels op de beeldsensor zorgen ervoor dat zelfs in de meeste ongunstige licht omstandigheden goede foto’s kunnen worden genomen. Verder beschikken deze Samsung modellen over een dubbele pixel sensor en autofocus waardoor de snelste bewegingen kunnen worden gefotografeerd en accuraat worden weergegeven. Nieuwe geïmplementeerde functies als Motion Panorama en Motion Picture Recordings geeft de gebruiker de mogelijkheid om 3 seconden aan beelden vast te leggen. Gebruikers kunnen dan zelf bepalen welk moment het beste is om te gebruiken.

Samsung Galaxy S7 Bron: Samsung

Voor andere verbeteringen moeten we kijken naar de nieuwste hardware. Er is veel aandacht besteed aan de hardware en met name aan de componenten; snelheid en prestaties. Deze zijn verbeterd met de combinatie van een nieuw aangepast CPU, een krachtige GPU en 4GB RAM. Dankzij de geïntegreerde micro SD-support is het ook mogelijk om de opslagcapaciteit uit te breiden. Ook zorgt de nieuwe oplaad functie voor het sneller opladen van de telefoon. Dat is vooral handig voor grote accu’s. Het beschermen van de interne componenten van de smartphone zorgt er voor dat je beter beschermd bent tegen water en stof.

Samsung Galaxy S7 Bron: PCADVISOR

Of zij een nieuwe mijlpaal bereiken met de nieuwe modellen zal in de toekomst moeten blijken. Het lijkt er in ieder geval wel op dat Samsung zijn huiswerk goed heeft gedaan door verbeteringen aan te brengen in de nieuwste Galaxy serie. Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd Samsung Galaxy S7 hoesje? Deze kun je hier vinden op onze website.

Geef een reactie