Blog

Zomer designs voor jouw telefoonhoesje!

 De zomer komt eraan! Tijd om je slippers er weer bij te pakken en te genieten van de zon! Zomer, zon, cocktails, strand, zwembad, ... What a life! Om te voorkomen dat jouw mobiele telefoon het begeeft door de hitte, moet je hem wel in stijl beschermen! Hier zijn een aantal leuke ideeën voor de zomer.

Leven in kleuren!

Ben jij iemand die graag in een ligstoel ligt te zonnen met een cocktail in je hand? Houd je ervan om er goed gekleurd uit te zien? Om er helemaal tot in de puntjes goed uit te zien, heb je een hoesje nodig die bij je past. Met deze ontwerpen zal jouw mobiele telefoon er super speciaal uitzien! Bij GoCustomized kun je foto's en afbeeldingen vanaf je computer, Facebook of Instagram uploaden om daarmee jouw hoesje te personaliseren. Maak een keuze uit een van de vele cases die wij aanbieden. Een softcase, een hardcase of een volledig bedrukt hoesje, het is allemaal mogelijk! Pool party's en fruitig ijs, deze zomer wordt fantastisch!

Nog geen plan voor de zomer ... alles is mogelijk!

Ben jij verslaafd aan avontuur en wil je deze zomer gaan surfen? Wil je naar het onbekende reizen, de wereld ontdekken en lama's zien? Dan is een eigen telefoonhoesje maken met je favoriete vakantiefoto zeker iets voor jou! Je kunt een leuke tekst toevoegen met bijvoorbeeld een datum, of een inspirerende quote die je graag wilt blijven onthouden. Surfen, de zee en de zon zullen deze zomer onvergetelijk maken! GoCustomized portemonnee hoesjes zijn erg handig voor op reis, omdat je alles wat je nodig hebt op één plek hebt. Pak je rugzak, je kaart en camera en ga deze zomer op ontdekkingsreis!

 

Retromania

Besteed jij je leven in tweedehands winkels om de perfecte en unieke delen voor jouw nieuwste outfit te vinden? Gebruik dan onze retrostijlen om jouw hoesje tot in detail mooi te maken. Zoek niet verder en ontwerp jouw eigen telefoonhoesje met een leuke 40e jaren polaroid foto. Laat je creativiteit zien! GoCustomized zorgt ervoor dat jij de keuze kan maken over hoe jouw hoesje eruit ziet voor een betaalbare prijs!

Geef een reactie