Blog

Op het laatste moment Valentijn Cadeau's kopen

Voor zover het  verplicht is cadeau’s te geven in de vakantie's, is Valentijnsdag zonder twijfel de meest stressvolle vakantie. In de Kerstvakantie kan je nog wegkomen met een klein zwak cadeautje maar met Valentijn komt het er toch echt op aan. Ik denk dat de meeste van ons wel eens een kreet hebben uitgesproken zoals ‘ Oh, een 5 euro cadeaubon van de Starbucks opnieuw dit jaar? ‘ Dank u wel Tante!’ Maar Valentijn is anders! Het cadeau dat je gaat geven moet meer dan uniek en geweldig zijn. Je geeft dit cadeau ook niet zomaar aan iemand. Helaas zijn de dagen geteld dat iedereen op Valentijn een cadeau kreeg. Nu moeten we zelf tijd en moeite erin stoppen om het perfecte cadeau voor onze valentijn te vinden. Dat is waarom ik hier ben! Om jou te helpen aan een perfect Valentijn cadeau.

Valentijnsdag Afbeelding van listentothisshow.com

Ontbijt op bed   

Ik begin bij het begin, simpel en effectief. Als je niet zoveel geld te besteden hebt op Valentijn en het niet kan veroorloven om jou geliefde een prachtig en duur cadeau te geven. Dan heb ik hier een gouden tip. Ontbijt op bed is een hele goede move! Ik weet dat je er erover na hebt gedacht om een boek te kopen ‘ gratis knuffels enzo’ maar we zijn geen 6 jaar oud meer. Ik zal zeker niet ontkennen dat als ik terug kijk op de gouwe ouwe tijd dan mis ik het echt. Alles mocht en alles kon. Gaf je een  snel klein cadeautje aan je ouders, al was het een bloem. Ze vonden het toch wel grappig en schattig. Helaas is dat niet meer zo. Maar! Ontbijt op bed is een zeer goede oplossing. Het staat voor klassiek romantisch en is ook nog eens niet duur. Dat is toch een perfecte combinatie? Dus weet jij nog niet wat je moet geven dit jaar? Dan is hier jouw oplossing.

valentijn blog vertaling 2 Foto van Buzzfeed.com

Persoonlijk telefoonhoesje

Hoe bedoel je? Je wil zeggen dat je niet zo een verschrikkelijk persoon als ik ben? Stop dan maar met uit de hoogte doen. Want niemand houd van een opschepper. Ik heb namelijk een top idee voor jou!

Als jij wil laten zien dat je jouw relatie in stand wil houden, en je echt van je partner houdt. Is een persoonlijke cadeautje echt iets voor jou. Dit is niet zoiets als je oom voor zijn verjaardag sokken geven. Want een Valentijn kado moet perfect zijn. Daarom is een persoonlijke telefoon hoesje echt iets voor jou. Je kan een foto kiezen van jezelf, van jullie samen, een mooie tekst schrijven of de datum op het hoesje laten zetten. Hoe toevallig! Want laat je dit persoonlijke telefoon hoesje nou net kunnen maken bij GoCustomizedKies een soort ( hardcase, softcase, wallet case ) , telefoon type en zoek een foto uit die jij leuk vindt  ( je kunt de foto die jij wil ook uploaden via instagram of facebook ). Daar heb je het! Jou eigen gemaakte telefoonhoesje. Makkelijk toch?  Nu hoef je de dag niet te besteden aan smeken voor vergiffenis omdat je met een stom boek aankomt ( waar ik je al eerder voor had gewaarschuwd ).

valentines-3 vertaling Foto van GoCustomized.co.uk

Gift cards voor een persoonlijk telefoonhoesje.

Wat is dat? Een persoonlijk telefoonhoesje? Wie heeft dat bedacht? Wat een mooie foto en tekst erop! Kan ik dat ook maken? Ja dat kan! Maar kun jij nou niet op de perfecte foto of tekst komen dan hebben wij opnieuw een geweldig idee. We hebben namelijk nu ook gift cards. Zo weet je 100% zeker dat het cadeau naar wens zal zijn. Omdat jou geliefde het hoesje zelf kan maken, maak je het cadeau nog persoonlijker. Je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om het telefoonhoesje zelf te maken.

Zo! En daar heb je het! Het perfecte Valentijn cadeau verzonnen door mij. Dat is graag gedaan hoor. Heb jij nou hele andere ideeën over Valentijn? Of hele andere ideeën over Valentijn cadeaus? Laat het ons hieronder weten!

Untitled-2 Foto van GoCustomized.co.uk

Geef een reactie