Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Opvouwbare telefoon; De innovatie van Samsung

De grootste en meeste innovatieve bedrijven zetten een streep onder hun naam met de creatie van hun innovatieve en nooit eerder vertoonde producten. Samsung als een van de grootste smartphone producent in de wereld is hier een voorbeeld van. Samsung probeert nieuwe telefoons te maken en in het bijzonder opbvouwbare telefoons.

Deze volwaardige opvouwbare telefoon met buigbaar en opvouwbaar scherm is niet hetzelfde als de klassieke flip telefoon die we gewend zijn.

opvouwbare telefoon POCKET-LINT.COM

Opvouwbare telefoon en z'n kenmerken

Scherm:
Volgens geruchten zou het belangrijkste kenmerk een vouwbaar scherm zijn vergelijkbaar met een portemonnee. Vorig jaar heeft Samsung zijn voorsprong al getoond met de ongeloofelijke dunne en buigbare televisie schermen.

Deze innovatie komt voort uit de gedachte dat Samsung zijn concurrent Apple op het gebied van technische innovatie wil verslaan. Samsung heeft het scherm transparant ontworpen, zodat het mogelijk is om het als raam of spiegel te gebruiken.

Grootte:
Er word verwacht dat de telefoon even groot zal zijn als een standaard 2016 smartphone wat neerkomt op een 5 inch scherm, en wanneer je deze uitvouw op 7 inch wat gelijk staat als een tablet. De telefoon is dus zeer geschikt voor onderweg, omdat de grote omvangrijke tablets niet meer nodig zijn.

Hoge kwaliteit processor:
Samsung zal naar verwachting haar opbvouwbare telefoon 2 verschillende processors geven. De eerste processor zal worden verpakt met een snapdragon 620 en 3 GB RAM-geheugen. De grotere versie heeft een snapdragon 820 en een 3GB RAM-geheugen.
Beide apparaten hebben een extra SD-kaart indien er onvoldoende ruimte is op apparaat.

Lanceringsdatum:
Volgens geruchten moet de opvouwbare telefoon tussen Juni en December op de markt komen. Hoe dan ook is de exacte lanceringsdatum niet bekend, dus wachten we op de officiele aankondiging van Samsung!

Wat vind jij van deze telefoon? Of heb jij meer tips en informatie? Voel je vrij om hieronder te reageren.

Geef een reactie