Blog

OS

 • 4 must-have apps die je moet downloaden!

  De meest hilarische apps

  We gebruiken dagelijks praktische en social apps zoals een weer app, gmail, Facebook of Instagram. Er zijn echter zoveel apps die je nog niet kent, maar je dag wel in één klap goed maken. Deze apps zijn namelijk vreemd en grappig tegelijk.

  Daarom schrijven wij vandaag over de 4 meest nutteloze maar toch grappige apps die je moet downloaden op je telefoon!

  Wake Voice
  Wake Voice is een unieke app en maakt de ochtend anders dan je gewend bent. Het is namelijk niet mogelijk om je wekker te zetten en vervolgens meerdere malen uit te drukken. Deze app vraagt om interactie. Wanneer je wekker af gaat, moet je een commando inspreken zodat je het alarm kan uitzetten of de snooze functie kan activeren. 

  Je hoeft je met deze app niet wakker te schrikken van een alarm. Wake Voice wekt je met de laatste weersverwachtingen, het laatste nieuws in de wereld of zelfs met een persoonlijke bericht. Je kan daarnaast ook kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke stem.  Wake Voice heeft daarnaast vele opties waar je uit kunt kiezen om er voor te zorgen dat opstaan minder zwaar is!

  WakeVoice App Bron: WakeVoice

  download-on-app-store-badge google-play-badge

  Lees verder

 • Top 6 handige Android apps!

  Deze apps moet je kennen!

  We gebruiken allemaal de bekende apps als Whatsapp en Facebook, maar er zijn ook apps die nog niet heel bekend zijn. Welke apps kunnen je eventueel helpen? Vandaag vertellen wij jou meer over onze top 6 Android apps die je nog niet kent!

  YoWindow!
  Iedereen heeft wel een app voor het weer, maar als je eerlijk bent zijn deze eigenlijk vrij saai. YoWindow is daarentegen een leuke en verrassende applicatie. Het weer wordt in deze app niet gepresenteerd door middel van enkele cijfertjes en wolkjes. Nee, deze app presenteert het weer door middel van creatief artwork. In de instellingen kun je namelijk verschillende achtergronden kiezen. Wanneer je dan door de app swiped, past de achtergrond zich automatisch aan afhankelijk van de tijd en het weer op dat moment. Een verrassend leuke manier om het weer te bekijken!

  iTunes.Apple.com

  Lees verder

2 artikel(en)