Blog

Overig

 • De beste foto-editor apps

  Tegenwoordig bieden veel telefoons fotobewerking aan. Dit kon eerst alleen op dure computers. Maar nu niet meer! Je hebt nu toegang tot een paar apps voor fotobewerking die een professionele kwaliteit leveren. Lees snel verder om erachter te komen welke apps dit zijn en hoe je deze apps gebruikt.

  Voor en na foto waarop de kracht van foto-editor-apps wordt getoond

  Een voor en na afbeelding van een foto die met de telefoon is gemaakt, laten zien wat een van de apps in 20 seconden kan bereiken.

  Lees verder

 • Top 10 super bowl commercials 2018

  Een van de grootste sport evenementen ter wereld is gisteravond geweest: DE SUPER BOWL tussen twee teams namelijk New England Patriots en de Philadelphia Eagles. Aangezien de wedstrijd veel kijkers trekt, wordt er ook uitgepakt met de commercials. Wij bij GoCustomized hebben de top 10 commercials op een rijtje gezet en wat zijn er veel bekende personen in te vinden!

  Image result for super bowl commercials 2018 Bron: Elle.com

  Lees verder

 • Top 10 super bowl must-haves

  Het is weer de tijd van het jaar dat alle Football lovers gek gaan. De Super Bowl is weer hier en fans willen hun favoriete team natuurlijk op de best mogelijk manier supporten. Wij hebben een selectie van 10 Super Bowl must-haves samengesteld, waardoor jij de ultieme supporter kan zijn van je favoriete team.

  Top 10 Super Bowl must-haves

  Lees verder

 • Voornemens voor het nieuwe jaar

  Aan het einde van het jaar is het tijd om terug te kijken en nieuwe doelen te stellen voor het nieuwe jaar. In meeste gevallen zijn de nieuwe doelstellingen te ambitieus en komen ze nooit tot uiting. Heb jij al goede voornemens voor het nieuwe jaar? Bekijk die van ons!

  Lees verder

 • Herfst ideeën

  De zomer is voorbij en we verwelkomen de herfst! De herfst wordt vaak beschouwd als intermediair omdat het de zomer opvolgt en net voor de winter is en het is over het algemeen erg aangenaam omdat de temperatuur tussen de zomer en de winter ligt. De kleuren van de herfst zijn natuurlijk en zacht. In dit artikel gaan we het hebben over de positieve aspecten van de herfst, lees verder om er meer te weten over te komen.

  Nieuw seizoen: nieuwe kledingkast

  Voor de dames en voor de heren is de herfst een teken van vernieuwing van de kleding! Wat past er beter bij nieuwe kleding dan een bijpassend accessoire om de herfst te verwelkomen? Wij hebben een aantal ontwerpen die perfect passen bij dit seizoen.

  De kleuren van de herfst zijn warm en aangenaam

  Wanneer je besluit te gaan wandelen in het bos, zal je de prachtige natuur bewonderen met warme kleuren zoals rood en oranje en met een beetje geluk zie je ook vossen!

  De terugkeer van series

  Als je na al deze goede redenen nog steeds niet overtuigd bent dat herfst een fijn seizoen is, dan zeker wel na deze reden. Er komen nieuwe series en series met een vervolg op de televisie / Netflix. Mocht de herfst je toch niet zo bevallen met al deze heerlijk kleuren en geuren, dan kan je altijd lekker thuis op de bank een serie kijken (zie ook onze vorige blog met Netflix aanraders).

  Wat is jouw favoriete seizoen? Laat het ons weten door middel van een comment!

 • Een Italiaans liefdesverhaal

  De golven spoelen langzaam aan op het strand en de zon scheen over de coeaan. Deze rustige scène was een normale dag voor Giuseppe. Giuseppe is een 20 jarige Italiaanse man, die in het kleine vissersdorp Pescara leeft aan de oostkust van Italië. Duizenden toeristen komen jaarlijks naar Pescara voor een romantische vakantie. Dit stoorde Giuseppe niet zo zeer. Behalve het feit dat Giuseppe zelf geen vriendin had.

  Toen de golven aankwamen bij het strand, stopte vlak voor Giuseppe een stelletje. De man pakte de vrouw haar hand vast, draaide haar om en hield haar dicht tegen zich aan. Hij speelde met haar haren en zei: 'Ik ben de afgelopen jaren smoorverliefd op jou, en ik wil dat deze jaren voor eeuwig duren', en hij ging op een knie leunen en vroeger haar ten huwelijk. Ze zei ja, en in plaats van blij te zijn, liep Giuseppe weg. Om welke reden dan ook, deze daad van ware liefde had hem gefrustreerd, als een vrijgezelle man ging Giuseppe direct naar huis. Hij was verdrietig dat hij zijn eerste liefde niet had gevonden.

  Onderweg naar huis spookte er verschillende gedachte door Giuseppe zijn hoofd: ‘Waarom kan ik de liefde niet vinden?’. Een paar maanden voor dit voorval, had Giuseppe een meisje gezien, die hij erg interessant vond. Haar naam was Julie. Hij probeerde haar te versieren, maar helaas had zij geen interesse in Giuseppe. Toen Giuseppe thuis kwam, zei zijn vader dat zij vanavond naar een evenement zouden gaan. Giuseppe was gefrustreerd en wilde niet gaan. Zijn vader bleef volhouden en uiteindelijk gaf Giuseppe toe om mee te gaan.

  Eenmaal aangekomen op het evenement, vond Giuseppe het maar saai en de frustraties kwamen weer naar boven dat hij geen vriendin had. Op een gegeven moment liep er een meisje langs en wat bleek het was Julie. Giuseppe vermande zichzelf en liep op haar af. Hoe dichter hij naderde, hoe harder zijn hart begon te kloppen. Giuseppe begreep het niet, maar zij voelde als de ware. Giuseppe begon opnieuw een gesprek en dit keer leek ze meer geïnteresseerd dan de vorige keer. Giuseppe vertelde haar hoe mooi hij haar vond en Julie begon te blozen. Julie was eigenlijk niet zo van de stads jongens door slechte ervaringen, maar zij wilde Giuseppe een kans geven voor een date.

  Ze spraken af en uiteindelijk slaagde Giuseppe erin om Julie voor zich te winnen. Hij trok Julie naar zich toe en begon met haar te zoenen.

  8 jaar later zijn Julie en Giuseppe nog steeds samen. Dezelfde dag in Amerika is Brend smoorverliefd op de ster van het cheerleader team. Een week daarvoor was Alba smoorverliefd op haar Spaanse beste vriend. Een jaar daarvoor was Nicolas, een Franse jongen een liefdesbrief aan het schrijven voor zijn crush Nicole.

  Dit verhaal komt erop neer dat iedereen uiteindelijk zijn ware zal vinden. Dus denk terug aan die ene keer dat jij voor het eerst verliefd raakte en denk aan het geweldige gevoel. Vier je eerste liefde en herinner je eerste liefde!

  Mocht dit niet lukken, vergeet dan niet een gepersonaliseerd telefoonhoesje te ontwerpen!

 • Beste applicaties voor studenten!

  Studeren kan zeer stressvol zijn. Het geeft niks om alle beschikbare tools te gebruiken, die je helpen tijdens je studententijd. We gaan het hebben over apps die je zullen helpen, om alles uit je studententijd te halen. Lees verder als je het wil leren van de experts!

  1. Urban Dictionary App

  Hedendaagse woorden veranderen sneller dan de klassieke woordenboeken kunnen bijhouden. Verras je docenten met het gebruiken van de up-to-date woorden in je research reports. Urban dictionary is kortgezegd een woordenboek, waar woorden worden uitgelegd met verschillende online bronnen. Wees up-to-date met de nieuwste woorden en schrijf je research met deze app.

  1. WiseDrinking app

  Laten we eerlijk erover zijn, als student kan het voorkomen dat je iets te laat naar bed bent gegaan en iets te diep in het glaasje hebt gekeken. De volgende moet je weer om 8:00 in de college banken zitten. WiseDrinking app kan je helpen met het bijhouden van de hoeveelheid drankjes je hebt gedronken. Dit kan je helpen om op tijd te stoppen met drinken en de volgende dag om 8:00 fris en fruitig in de les te belanden. WAARSCHUWING: Deze app is niet ontwikkeld om wie de hoogste high score haalt.

  1. Tinder

  Het is bekend dat de beste research reports last minute worden geproduceerd. Dit gebeurd meestal na het uitstellen van enkele dagen tot dat je nog maar 1 dag hebt om het te voltooien. Tinder kan je helpen om je dagen uit te stellen. Je kan uren achter elkaar naar links of rechts swipen, in plaats van het zoeken van bronnen voor je report. Tinder is hier het beste voor, aangezien je toch nooit de match van je leven vindt en hierdoor wordt je minder gemotiveerd om je research te schrijven. Zeer goed bedacht van de ontwikkelaars.

  1. GoCustomized

  Dit is eigenlijk niet echt een app. Het is meer een website en is perfect om de vetste student te worden van je studie. Bij GoCustomized is het mogelijk om je eigen telefoonhoesje en andere accessoires te personaliseren. Dit kan je doen met elke foto. Hiermee kan je laten zien dat je een trots lid bent van een vereniging of een andere club. Er is niks belangrijker dan zien en gezien worden.

  Zijn er nog meer hulpvolle apps die er nog niet tussen staan? Laat het ons weten in een comment!

 • Verschillende manieren om een reservekopie van je iPhone te maken voordat je iOS 11 installeert

  De nieuwe software iOS 11 van Apple is uit. Voordat je begint met updaten is het belangrijk om al de data van je telefoon op te slaan met een reservekopie. In deze blog vertellen wij verschillende manieren om dat te doen.

  iCloud

  Elke gebruiker krijgt 5GB gratis om iCloud te gebruiken. iCloud is een handige en simpele manier om je iPhone een backup te geven. Zet je Wi-Fi aan en laten we beginnen! Ga naar de instellingen van je telefoon en selecteer iCloud. Zet alle relevante opties aan, die jij belangrijk vind om op te slaan op je iCloud.

  Nu zijn al deze gegevens veilig in geval dat de iOS 11 update verkeerd gaat. Vervolgens ga je naar Opslag & reservekopie. Druk op de knop ‘Maak reservekopie’. Het kan voorkomen dat je nu je wachtwoord in moet vullen. Uiteindelijk zal er een pop up verschijnen met hoe lang de backup gaat duren of dat je niet genoeg geheugen hebt om de backup te voltooien. Mocht het laatste gebeuren, ga dan naar ‘Beheer opslag’, selecteer je telefoon en onder de reservekopie optie kan je items deselecteren (Bijvoorbeeld foto’s, omdat je deze al op je computer hebt opgeslagen).

  Als je wil dat iCloud automatisch backups maakt, ga dan naar instellingen op je iPhone en klik op iCloud. Ga naar Reservekopie en zet de schakelaar iCloud-reservekopie aan. Elke dag zou er een reservekopie worden gemaakt van de geselecteerde items. Dit zal alleen gebeuren als je verbonden bent met Wi-Fi en de oplader.  

  In je iCloud backup zit je app-data, foto’s van je camerarol, gekochte iTunes items, alle contacten en berichten, netwerk, e-mail accounts, safari data, alle voorkeuren.

  Een backup maken met iTunes

  Een andere mogelijkheid om je data op te slaan is via iTunes. Alle gegevens zullen dan op je computer worden opgeslagen. Mocht je nog nooit je telefoon hebben gelinkt met iTunes, dan moet je eerst via de USB kabel je telefoon connectie laten maken met je computer. Zodra dit gebeurd is, selecteer dan je telefoon en ga naar de optie reservekopie en klik ‘Maak reservekopie’. Als je nog nooit een reservekopie hebt gemaakt via iTunes, zal dit een tijd kunnen duren.

  Voor iTunes kun je ook automatisch een backup maken. Dit is vrij gemakkelijk en kost maar een paar minuten van je tijd. Sluit je iOS apparaat aan op de computer en open iTunes. Hier vind je de optie ‘Maak automatisch reservekopieën op’. Selecteer ‘Deze computer’ en er wordt een volledige backup gemaakt van je iPhone.

  Welke optie vind jij het handigst om te gebruiken voor een reservekopie? Laat het ons weten, door te reageren op deze blog.

 • Leukste series om op Netflix te kijken

  Het beginnen aan een nieuwe serie op Netflix is altijd een lastige keuze. Wil jij hierbij wat hulp, lees dan nu verder. We gaan het hebben over de beste Netflix series van dit moment!

  Lees verder

 • Wat zijn de drie beste steden voor een vakantie?

  Het plannen van een vakantie kan super leuk zijn, omdat je weet dat je eindelijk weg kan gaan van al het werk en andere stressen van het dagelijks leven. Het plannen van een vakantie kan leuk zijn, maar is zeker niet makkelijk! Er zijn zoveel plekken om naartoe te gaan, zo veel landen om te zien, hoe kan je nou beslissen waar je naartoe moet gaan? Nou, je hebt geluk! Wij gaan het namelijk hebben over 3 ongelooflijke steden die je echt moet bezoeken.

  Houd er rekening mee dat dit  niet de enige plaatsen die die je moet overwegen maar het zijn zeker fantastische plekken die een goede vakantie haast garanderen.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 105 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11