Blog

Paas verkoop: Paas prijzenspel

Pasen staat voor de deur en dat willen natuurlijk op zijn best vieren. Speel ons paas prijzenspel. Je krijgt gegarandeerd leuke prijzen. Wil je meer weten over het spel? Blijf dan lezen.

Easter Sale Wheel of Fortune

Een tijd om gelukkig te zijn

Pasen is een tijd van het jaar die je op vele manieren kunt vieren. Sommigen zullen tijd doorbrengen met hun familie, anderen geven de voorkeur aan een korte vakantie in het begin van de lente, er zijn ook mensen die gewoon genieten van de tijd om thuis met vrienden rond te brengen. Maar één ding is zeker, Pasen is het moment van spelletjes. Kleine kinderen zullen gek worden van alle speurtochten op paaseieren, schminken, verkleden als konijntjes ... maar volwassenen kunnen ook plezier hebben tijdens Pasen, vooral als je van een goede paasverkoop houdt. Als je van geluk en winkelen houdt, hebben we het perfecte spel voor je samengesteld, een paaswiel van geluk met leuke prijzen.

Paasverkoop

Dit jaar hebben we de leuke zoektocht naar paaseitjes veranderd in een spel die je de kans geeft om leuke prijzen te winnen. Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van het concept; Rad van Fortuin klinkt bekend, toch? Maar ons wiel is veel beter, waar je ook op terecht komt je hebt gegarandeerd een prijs! Hier zijn dus alleen maar winners. Om mee te spelen, hoef je alleen maar naar onze Paasverkoop pagina te gaan en aan het wiel te draaien, je ontvangt onmiddellijk een van onze geweldige prijzen die je kunt gebruiken tot 3 april 2018.

Easter Sale Discounts

Leuk spel, vind je niet? Vertel het je vrienden en familie zij zullen net zo enthousiast zijn! Om het je gemakkelijk te maken, kun je het op Facebook delen door naar onze Pasen post te gaan. En maak je geen zorgen, er zijn genoeg prijzen voor iedereen!

Hoe kan ik mijn kortingscode gebruiken?

Kopieer je kortingscode of schrijf hem op, je hebt hem nodig bij de afrekenpagina. Ontwerp je product met je favoriete foto of ontwerp een notitieboekje. Hoe dan ook, je kortingscode is overal geldig, dus op alles wat je koopt bij ons koopt.

Een paar belangrijke dingen om te onthouden, de kortingscodes worden niet toegepast op verzendkosten en ze zijn alleen geldig tot 3 april 2018, dus zorg ervoor dat je het voor die tijd verzilvert. Onze hoofdprijs is een gratis telefoonhoesje, dus deze kortingscode wordt alleen toegepast op telefoonhoesjes van onze website. Last but not least, je hebt de kans om dit spel slechts één keer te spelen, maar geen zorgen, je bent gegarandeerd iets een prijs, iedereen moet vrolijk zijn tijdens Pasen.

Een korte samenvatting van wat er nieuw is met Pasen.

Een leuke paasverkoop

Een kans om geweldige prijzen te winnen

Een leuk spel om te delen met je vrienden

Wij hopen dat je het leuk vindt en laat ons weten in de comments welke prijs je hebt!

 

Geef een reactie