Blog

Perfecte herfst hoesjes

Het is eindelijk zo ver, herfst! Misschien wel het kleurrijkste seizoen van het jaar. De zomerkleding kan de kast weer in, in plaats daarvan kun je lekker in je hoodie naar school. Met het opkomende gladde en koude weer moet je wel je telefoon goed beschermen. Misschien is het leuk om jouw telefoon in een herfst thema te beschermen? Vandaag zullen we een paar van deze leuke designs, geheel in herfst stijl, laten zien.

Herfst telefoonhoesjes Afbeelding van Dragobuono.aclibavari.org

Onze favoriete herfst hoesjes:

  • Hardcase

Cover personalizzate rigide

Om je telefoon goed te beschermen, kun je misschien dit ontwerp overwegen. Snoopy was vroeg onze held en je zult hem nooit vergeten. Misschien kan hij je wat opvrolijken in deze donkere tijden!

 

  • Softcase

Cover personalizzate morbide

Wie aan herfst denkt, denkt aan oranje blaadjes. Met deze kleuren krijg je altijd een warm gevoel van jouw telefoon.

 

  • Wallet case

Cover personalizzate a libro

De herfst staat niet alleen bekend om de vallende blaadjes, maar ook om een van de populairste feestdagen van het jaar: Halloween. In Nederland wordt dit feest ook steeds populairder, dus waarom niet een hoesje met jouw favoriete huisdier die een Halloween outfit draagt? Dat is toch super grappig! Maak een leuke foto van jouw hond, kat of konijn in Halloween stemming en print deze op een telefoonhoesje, zodat jouw telefoon ook klaar is voor deze feestdag!

 

  • Een fullprint wallet case

Cover personalizzate stampa integrale

Mis je jouw kindje snel? Dat is niet meer nodig. Draag de leukste herinneringen van jouw zoon, dochter of kleinkind bij je met een persoonlijk telefoonhoesje. Met dit type hoesje gebruik jij de volledige ruimte die beschikbaar is voor jouw foto. Op bovenstaande afbeelding vind je wat inspiratie voor een grappig kiekje!

 

  • Houten hoesje

Cover personalizzate in legno

En als laatste, een van onze meest populaire hoesjes. Waarom niet de herfst inluiden met een fantastisch houten hoesje? Met deze houten case ben je uniek. Daarnaast kun je gemakkelijk een van jouw favoriete horror movie quotes erop plaatsen. Net als wij hebben gedaan!

 

Heb je misschien andere leuke ideeën voor een hoesje, of wil je ons jouw ontwerp laten zien? Laat het ons weten in een reactie.

 

P.S. Al deze hoesje kun je vinden op GoCustomized!

Geef een reactie