Blog

Powerbank

 • Wat is de batterij levensduur van een android telefoon?

  Iedereen kent het wel: je hebt een belangrijke afspraak 's avonds of een zakelijke bijeenkomst en je zit vast in het verkeer. Je wil snel contact opnemen om de persoon waarmee je een afspraak hebt om hem te laten weten dat je een paar minuten later bent. Op het moment dat je wilt bellen valt je telefoon uit. Daar sta je dan, je weet niet hoe je de persoon nu kunt bereiken. Tegenwoordig vertrouwen we op onze telefoons. Vraag je jezelf wel eens af welke telefoon de beste batterij heeft? Lees dan snel verder!

  Two people in elegant shirts brainstorming over a sheet of paper near two laptops

  Lees verder

 • Een powerbank is superhandig!

  Tegenwoordig is het niet meer weg te denken is het dagelijks beeld; Een mobiele telefoon. Wie kan tegenwoordig nog zonder? Ik niet, en ik denk meerdere van ons niet. Je doet er alles mee, bellen whatsappen, foto’s maken en internetten. Het is dan ook vervelend als je batterij leeg is. Stel je voor, je staat te wachten op je trein en je bent muziek aan het luisteren, en plotseling is je batterij leeg. Een grotere ergernis bestaat er bijna niet (ik vind dit altijd heel erg vervelend).
  Maar daar is een goede oplossing voor, een draagbare oplader. Zo kan je nog wel een paar situaties opnoemen wanneer het niet lekker uit komt dat je telefoon leeg is. Een draagbare oplader oftewel een powerbank zorgt ervoor dat je altijd een extra batterij bij je hebt Zo ben je ten alle tijden voorbereid op een volle batterij! De conclusie is dan ook; een powerbank is superhandig!

  Powerbank afbeelding van GoCustomized

  Lees verder

 • Een powerbank: Jouw reddende engel

  Waarom heb jij een powerbank nodig?

  Iedereen heeft een smartphone en we weten allemaal hoe verslavend dat kan zijn. We spenderen het grootste gedeelte van de dag aan WhatsApp, het bekijken van grappige Facebook filmpjes of gaan op jacht naar Pokémons. Terwijl je druk bezig bent op je telefoon sta je er eigenlijk niet bij stil, maar het percentage van jouw batterij daalt plotseling bijna net zo snel als de temperatuur in Nederland. Voor je het weet staar je naar een zwart beeldscherm. Het enige wat je kunt doen is balen dat je jouw Pokémon niet hebt kunnen vangen of het berichtje van je scharrel niet hebt kunnen beantwoorden. De wereld lijkt ineens zo saai zonder je telefoon. Je mag dan wel als volwassenen Pokémon spelen, je gaat echt niet meer naar buiten om te schommelen in de speeltuin.

  Lees verder

3 artikel(en)