Blog

prijs

 • Release en geruchten van de OnePlus 6

  Binnenkort zal het Chinese merk OnePlus haar nieuwste telefoon onthullen: de OnePlus 6. De vorige modellen waren behoorlijk succesvol, dus iedereen heeft hoge verwachtingen van deze nieuwe telefoon. De voorganger van OnePlus 6, de OnePlus 5T is niet meer te koop en het merk zal het niet ook niet meer gaan verkopen, dus we kijken uit naar hun nieuwe telefoon! Wil je meer weten over de nieuwe OnePlus 6? We hebben alle informatie voor jouw verzameld die tot nu toe is onthuld, van geruchten tot bevestigde functies we zullen je alles vertellen! Lees verder voor meer informatie over de OnePlus 6 release en geruchten.

  oneplus 6-release Bron: www.slashgear.com

  Lees verder

 • Vergelijking tussen Samsung S9 en iPhone X

  De nieuwe Samsung S9 werd op 25 februari officieel gelanceerd. Op deze dag onthulde Samsung de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9 Plus aan de wereld, de nieuwe modellen zijn de grote nieuwe concurrenten van de iPhone X. Er zijn veel overeenkomsten, maar ook veel verschillen tussen de modellen. Lees verder om te zien wat de overeenkomsten en verschillen zijn!

  Beeldresultaat voor samsung s9 vs iphone x

  Lees verder

 • Beste apparaten van 2015-2016

  En de prijzen voor beste apparaten gaan naar!?

  apparaten eisa

  In dit artikelen zullen we de apparaten die de EISA prijs hebben gewonnen in het jaar 2015-2016 verder toelichten. We splitsen het artikel op in 2 verschillende secties.

  Sectie 1

  Vele apparaten kwamen in aanmerking voor de prijs maar toch schoot de JBI Extreme in de categorie 'mobile speaker of the year' eruit.  Deze waterdichte speaker die gebouwd is voor zeer extreme omstandigheden geeft jouw leven een onverwachtse wending. Hij is namelijk geschikt voor het strand en andere gelegenheden waarbij je hoge kwaliteit audio nodig heb. Hij bezit een 10.000 mAh batterij die 12 uur speeltijd makkelijk ondersteunt. De speaker heeft twee USB-oplaadfuncties en word draadloos bestuurd vanaf jouw smartphone. Een techniek die we nog niet veel eerder hebben gezien is de techniek om de jouw JBL draadloos te verbinden met andere speakers om de luisterervaring te versterken.

  Lees verder

3 artikel(en)