GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

reizen

 • Wat te doen met je reisfoto's

  Als je op reis gaat maak je allerlei mooie herinneringen mee. Deze herinneringen leg je vaak vast door er een foto van te maken. Aan het einde van vakantie upload je al je foto's naar de cloud of naar een externe schijf wat een goed idee lijkt, maar waarschijnlijk vergeet je dat je hier al je herinneringen hebt opgeslagen waardoor je ze amper ziet. Daarom willen we je een paar ideeën meegeven wat je met je reisfoto's kunt doen, zodat je er vaak aan wordt herinnerd. Lees snel verder om erachter te komen wat deze ideeën zijn.

  reisfoto's, avonturen

  Lees verder

 • De beste lifestyle apps

  Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon die elke dag gebruikt wordt. We lezen onze e-mail op onze telefoon, we luisteren er muziek mee, we gebruiken het als wekker of we gebruiken het als navigatiesysteem. Maar we gebruiken onze telefoon ook voor apps die ons leven net iets gemakkelijker maakt. Kortom we kunnen niet meer zonder telefoon. Lees snel verder om erachter te komen wat de beste lifestyle apps zijn.

  Lees verder

 • Het beste telefoon hoesje voor op reis

  Reizen is een geweldige ervaring en zorgt voor de beste herinneringen. Vandaag de dag hebben we het geluk dat we gemakkelijk naar de andere kant van de wereld kunnen gaan. Voor de meesten mensen is hun telefoon een van de belangrijkste dingen die ze meenemen op reis. Het is je camera, je GPS en je telefoon geeft je de mogelijkheid om in contact te blijven met iedereen. Daarom is het belangrijk dat je telefoon goed beschermd blijft tijdens je reis. In dit artikel zullen we je vertellen wat de beste hoesjes zijn voor als je op reis gaat. Lees verder om erachter te komen welke hoesjes de beste zijn!

  beste reistelefoonhoes

  Lees verder

 • Sociale netwerken analyseren voor toerisme

  Iedereen die naar de Verenigde Staten op vakantie is geweest weet hoe moeilijk het is om het land binnen te komen. Je krijgt een hele vragenlijst om te beantwoorden. Ze vragen je bijvoorbeeld of je een besmetbaar virus hebt, een crimineel verleden of terroristische intenties. Zouden sociale netwerken kunnen helpen bij het beantwoorden van deze vragen?

   

  Sociale Netwerken Afbeelding van T-Mobile

   

  Lees verder

4 artikel(en)