Blog

Release en geruchten van de OnePlus 6

Binnenkort zal het Chinese merk OnePlus haar nieuwste telefoon onthullen: de OnePlus 6. De vorige modellen waren behoorlijk succesvol, dus iedereen heeft hoge verwachtingen van deze nieuwe telefoon. De voorganger van OnePlus 6, de OnePlus 5T is niet meer te koop en het merk zal het niet ook niet meer gaan verkopen, dus we kijken uit naar hun nieuwe telefoon! Wil je meer weten over de nieuwe OnePlus 6? We hebben alle informatie voor jouw verzameld die tot nu toe is onthuld, van geruchten tot bevestigde functies we zullen je alles vertellen! Lees verder voor meer informatie over de OnePlus 6 release en geruchten.

oneplus 6-release Bron: www.slashgear.com

In dit artikel zullen we een aantal punten behandelen die wij van belang vinden bij het bekijken van de kwaliteit van een smartphone. Dit zijn de punten waar we ons op zullen richten:

- Ontwerp en afmetingen
- Camera en batterij
- Functies
- Stroom en opslagcapaciteit
- Prijs
- Lancering

Ontwerp en maat

Laten we eerst beginnen met het uiterlijk van de telefoon, wat vaak onze eerste indruk bepaalt.

Al met al wordt verwacht dat de nieuwe OnePlus 6 een elegantere uitstraling heeft dan het vorige model. De OnePlus 6 is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart.

Wat betreft het scherm, we weten al dat het erg groot zal zijn! De OnePlus 6 volgt dezelfde trend als Apple en Samsung, alleen dan met een nog groter scherm: 6,28-inch met 2280 x 1080 pixels. De nieuwe OnePlus 6 heeft een inkeping aan de bovenkant van het scherm, net zoals de iPhone X. Het scherm bedekt bijna de hele voorkant en is dus groter dan zijn voorganger. Deze nieuwe OnePlus 6 onthult een 19: 9 breedbeeldscherm.

De nieuwe OnePlus 6 is 7,5 mm breed en weegt 175 g. Wat de achterkant van de telefoon betreft, deze is gemaakt van glas voor een moderner ontwerp.

In het algemeen is het duidelijk dat de nieuwe OnePlus 6 lijkt op de iPhone X en het nieuwste Samsung model. Vooral de inkeping op het scherm doet ons denken aan de nieuwste iPhone, terwijl de achterkant van de telefoon lijkt op de Samsung.

Camera en batterij

De kwaliteit van de camera, evenals de capaciteit van de batterij, is ook een zeer belangrijke functie voor een telefoon. Tegenwoordig worden telefoon gebruikt in plaats van echte camera's voor foto's.

De telefoon wordt geleverd met een camera aan de achterkant en uiteraard met een camera aan de voorkant. De camera aan de achterzijde heeft een dubbele instelling, de eerste heeft 20 megapixels en de tweede 16 megapixels. De camera aan de voorkant heeft ook 20 megapixels. De nieuwe OnePlus 6 heeft bevestigd dat de camera geweldige foto's van hoge kwaliteit maakt.

De batterij van deze telefoon is iets gestegen van 3.300 mAh voor de OnePlus 5T naar 3.450 mAh voor de OnePlus 6.

Functies 

De lancering van een nieuwe telefoon wordt altijd geleverd met nieuwe functies en wijzigingen.

Allereerst, bevindt de vingerafdrukscanner zich aan de achterkant van de telefoon, onder de camera en deze is nu ovaal! Maar de OnePlus 6 volgt ook de andere concurrenten en heeft geprobeerd een gezichtsherkenningssysteem in te stellen voor de nieuwe OnePlus 6. Deze technologie is getest bij het vorige model en het werkte goed volgens de gebruikers.

Bovendien weten we al dat de mobiele telefoon een aparte kop telefoonaansluiting heeft. Het merk maakt momenteel draadloze OnePlus koptelefoons.

Met deze telefoon hoef je je geen zorgen meer te maken om door de regen heen te lopen, omdat deze telefoon waterdicht is.

Volgens geruchten zal er een hartslagmeter in de telefoon worden gebouwd. Het is slechts een gericht, maar we hopen dat dit een echte functie wordt!

oneplus 6-release Bron: twitter (@evleaks)

Vermogen en opslagcapaciteit

We komen nu bij de opslagcapaciteit van de telefoon, wat ook een belangrijk kenmerk is.

Sommige details zijn al bevestigd voor de officiële release van OnePlus 6. We weten dat de nieuwe OnePlus 6 een opslagcapaciteit van 256 GB zal hebben, wat een behoorlijk groot bedrag is in vergelijking met de meeste telefoons. We verwachten echter ook een minder krachtige versie van de telefoon met minder opslag tegen lagere kosten op de OnePlus 6-release.

De slogan van deze telefoon is "The Speed You Need" wat duidelijk maakt dat deze telefoon zeer efficiënt en snel is!

Prijs

Volgens onze informatie zou de nieuwe OnePlus 6 ongeveer €750 moeten kosten, wat meer is dan de prijs van zijn voorganger. Het is echter nog steeds goedkoper dan de nieuwe iPhone X die ongeveer €1000 is.

De prijs van OnePlus 6 is daarom nog steeds enigszins betaalbaar voor een telefoon van hoge kwaliteit, met een modern ontwerp en met zeer interessante en krachtige technologische functies.

Oneplus 6-release

OnePlus 6 release

Het Chinese merk lanceert de telefoon op 16 mei in Londen als je als eerste alles wilt weten  bekijk dan de live uitzending op de officiële website van het merk .

De telefoon zal waarschijnlijk een paar dagen na de aankondiging beschikbaar zijn, sommige bronnen voorspellen de beschikbaarheid op 21 mei.

Wat hoop jij dat de telefoon heeft? Of heb jij nog meer informatie over de telefoon? Laat het ons weten in de comments.

Bekijk ook nog onze vergelijking van de Huawei P20 Pro en de iPhone X.

Geef een reactie