Blog

Review: Google Pixel

Ben je klaar met Samsung en vind je Apple te duur? Maar wil je toch graag Android behouden? Dan is deze telefoon uitermate geschikt voor jou! In een van onze eerder blogs kondigden wij deze telefoons al aan: De Google Pixel en de Google Pixel XL. Waar wat kun je nou van deze nieuwe telefoon verwachten? En hoe duur is ie? Daar gaan we vandaag naar kijken!

 

Google Pixel Afbeelding van Techradar.com

 

De Pixel is de eerste telefoon die Google helemaal zelf heeft gemaakt. De telefoon zou toegankelijk moeten zijn voor iedereen en zou met de iPhone moeten concurreren! Laten we eerst kijken naar het uiterlijk van de telefoon. Het is een mooi elegant ontwerp,  met een aluminium behuizing aan de onderkant en een glazen bedekking aan de bovenkant.  Ik had het mooier gevonden als het helemaal van glas of van aluminium was gemaakt, maar dit is wel eens wat anders! De voorkant van de telefoon ziet er mooi en stijlvol uit, omdat er niet veel knopjes zichtbaar zijn. Het heeft ergens ook wel wat weg van een iPhone!

 

Google pixel Afbeelding van Dezeen.com

 

Het schijnt dat de nieuwe telefoon van Google beschikt over de beste smartphone camera die ooit is gemaakt. De smartphone heeft een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant! Alle foto's die je maakt worden automatisch opgeslagen in Google Photos, waar je onbeperkte opslag voor krijgt! Wij zijn nog nooit zo zelfverzekerd geweest met het maken van foto's met een smartphone. Ze zien er namelijk echt tof uit (Geen filter meer nodig op Instagram ;-) )

 

Google pixel Afbeelding van Wired.com

 

De Pixel heeft een 5-inch scherm en de XL versie heeft een 5.5-inch scherm. De normale pixel heeft een 2,770mAh batterij en de XL een 3,450mAh batterij. De telefoon is beschikbaar in drie kleuren: Quite Black, Really Blue en Very Silver. Misschien nog wel een van de coolste dingen die deze telefoon kan: Hij werkt met de nieuwe VR-bril van Google!

 

Google Pixel Afbeelding van Pocket-lint.com

Voor de Google Pixel met 32 GB betaal je ongeveer 660 euro en voor ongeveer 770 euro ben je de eigenaar van de 128GB versie. De Pixel XL is een tikkeltje duurder; ongeveer 800 euro voor de 32GB versie en ongeveer 900 euro voor de 128 GB versie. Je kunt de telefoon online bestellen! Het is nog een raadsel wanneer deze beschikbaar wordt in de Nederlandse winkels.

 

 

 

Geef een reactie