Blog

Review: HTC U Play en HTC U Ultra

Een begin van een nieuw jaar brengt veel veranderingen met zich mee. Zo ook in de wereld van de telefoons! Met de nieuwe HTC U Play en de HTC U Ultra, wilt het bedrijf zich graag neer zetten als innovatief. Daarnaast wil HTC zich strijdbaarder opstellen tegenover de competitie. In dit artikel zullen wij het hebben over de nieuwe features van de twee telefoons. Blijf lezen als je meer wilt weten!

HTC U Afbeelding van Frandroid.com

De grootste veranderingen bij deze nieuwe telefoons zijn het design en de kleur. De smartphones zijn beschikbaar in de volgende kleuren: Brilliant Black, Cosmetic Pink, Ice White en Sapphire Blue. Daarnaast is HTC overgestapt naar volledig glas bij deze twee modellen. Wees niet verrast als je bij de twee geen aansluiting voor je oortjes vindt. HTC heeft namelijk, net als Apple, deze verwijdert.

 

HTC U Play

De HTC U Play heeft een full HD beeldscherm van 5.2 inch. Bovendien heeft de telefoon twee camera's van 16 megapixels. Helaas heeft de telefoon wel een zwakke batterij van 2500 MAh. Deze smartphone wordt in maart uitgebracht voor €449.

 

HTC U Ultra

HTC U Afbeelding van Lesmobiles.com

Laten we even kijken naar de grotere versie van de telefoon. Deze heeft een 5.7 inch beeldscherm en 64 GB opslagruimte. De camera aan de achterkant heeft 12 megapixels, waarmee je 4K videos kunt opnemen. De camera aan de voorkant heeft 16 megapizels! Ook heeft deze telefoon een iets betere batterij, namelijk 3000 mAh. Je kunt deze nieuwe gadget in februari kopen voor €799. Het opmerkelijke aan deze telefoon is dat deze twee schermen op elkaar heeft, zodat je sneller kunt switchen tussen de verschillende applicaties. Het tweede scherm blijft altijd aan staan, zodat je de tijd en je notificaties kunt zien.

 

HTC Sense Companion

HTC U Afbeelding van HTC.com

Na Google, lanceert ook HTC stembesturing via HTC Sense Companion. Met deze nieuwe technologie kun je je phone ontgrendelen via stembesturing. Ook herinnert deze app je aan opkomende evenementen en laat deze je weten wanneer er iets gebeurd in je social networks. Je kunt de notificaties instellen naar je eigen wens, zodat je geen notificaties meer krijgt van de persoon die je al weken negeert ;-). De app herkent jouw stem, dus niemand anders kan je telefoon ontgrendelen! Wij zijn benieuwd of dit echt zo goed werkt!

 

Wat vind jij van deze nieuwe telefoons? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie