Blog

Review: LG V20

In september 2016 is de nieuwe LG V20 op de markt verschenen. Vandaag kun je alles over deze nieuwe smartphone lezen!

LG V20 Afbeelding van Digitaltrends.com

Het toestel is gemaakt van aluminium wat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen, in combinatie met een siliconen basis. Dit zorgt er voor dat de telefoon extra goed is beschermd. Om te laten zien wat de telefoon allemaal kan heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf verschillende tests  uitgevoerd. Wat als resultaat geeft dat de telefoon gecertificeerd is volgens een militaire standaard. Wow!

Het is een van de eerste telefoons die draait op het nieuwe Android Nougat 7.0 systeem. De resolutie van het scherm is 1440 x 2560 Pixels en een grootte van 5,7 inch. Ook heeft de telefoon een micro SD-Kaart waarmee je het 64 GB geheugen met 256 GB kunt uitbreiden. Bovendien is de levensduur van de batterij geweldig!

LG V20 Afbeelding van Techradar.com

En het wordt allemaal nog beter. De telefoon heeft ook een dual-camera!

De twee camera's op de achterkant van de telefoon bieden verschillende mogelijkheden. Je kunt met de 135 graden lens prachtige foto's maken, waar je zeker weet dat er alles op staat. Daarnaast is er ook nog een 75 graden lens! Super toch? Nooit meer het probleem dat niet iedereen op de foto komt!

LG V20 Afbeelding van Digitaltrends.com

De camera aan de voorkant heet 5 megapixel met dezelfde voordelen, behalve dat deze lens 120 graden is. Nu heb je dus geen selfie stick meer nodig! Daarnaast heeft de camera een handmatige modus om opnames te maken. Erg leuk voor professionals, maar ook voor beginners! Je kunt bijvoorbeeld spelen met de sluitertijd en belichting. De LG V20 kan ook foto's maken terwijl jij aan het opnemen bent!

Het design lijkt erg veel op die van de LG G5. Erg eenvoudig en klassiek. Wij zijn erg onder de indruk van alle functies van deze telefoon!

De prijzen zijn in europa nog niet bekend, maar in Amerika ligt deze tussen 600$ en 700$. Als je de prijs vergelijkt met andere smartphones, is het volgens onze een goede prijs!

LG V20 Afbeelding van Androidpit.de

Naar mijn mening is dit een klasse smartphone die het geld dubbel en dwars waard is, zeker als je graag goede foto's en filmpjes wilt maken met jouw telefoon! Deze LG V20 kan het allemaal!

Wat vind jij van de nieuwe LG V20?  Ga jij hem kopen? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie