Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Review: Motorola Moto Z

Motorola is tegenwoordig eigendom van Lenovo, maar dat houdt ze niet tegen om nieuwe smartphones uit te brengen. De nieuwe Moto Z kwam in september op de Nederlandse markt. Maar hoe populair zal deze telefoon worden? Kan hij wel op tegen de nieuwe modellen van Apple, Sony en Samsung? Laten we verder lezen om dat te weten te komen!

Moto Z Afbeelding van Tech.firstpost.com

Specificaties Motorola Moto Z

De nieuwste telefoon van Motorola heeft een 5.5 inch AMOLED beeldscherm en een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Bovendien draait de Moto Z op een Qualcomm Snapdrag 820 Quadcode processor. Je kunt ook voldoende bestanden  opslaan door het 32GB of 64GB interne geheugen. Deze kun je ook nog verder uit breiden door een micro-SD kaart. Daarnaast kun je ook veel dingen tegelijk doen op de telefoon door het 4GB RAM geheugen.

Motorola Moto Z Camera Afbeelding van Tech.firstpost.com

De camera aan de achterzijde van de Moto Z heeft 13 megapixel. Deze camera beschikt over laser autofocus, OIS en een dual-tone LED flash. De selfie camera heeft daarentegen maar 5 megapixel, maar heeft wel een wide-angle lens en een LED flash.

De telefoon heeft ook een vingerprintscanner aan de voorkant. Wat een keer wat anders is dan op de achterkant. Ook is de Moto Z waterdicht!

 

Moto Z Afbeelding van Slashgear.com

De telefoon heeft een 2600mAh batterij die je op kunt laden via een USD Type-C kabel, deze kabel komt ook mee in de doos als je hem koopt.

Naast de gewone Moto Z bestaat er ook een Moto Z Force. Deze versie heeft een iets dikkere behuizing. Ook is deze versie beschermt door Motorola's ShatterShield, zodat deze telefoon goed tegen vallen kan. Daarnaast heeft deze telefoon een betere camera; 21 megapixel. Ook beschikt de telefoon over een betere, 3.500mAh batterij.

Er bestaan inmiddels verschillende Mods die je kunt plaatsen aan de achterkant van de telefoon. Voorbeelden zijn:

  • Een JBL SoundBoost speaker
  • Een InstaShare projector
  • En een powerpack

 

Motorola Moto Z Force Afbeelding van Tech.firstpost.com

En heb jij deze nieuwe telefoon al? Heb je ervaring met de verschillende mods? Laat het ons weten in een reactie! :-)

Geef een reactie