GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

samenwerken

 • Samenwerking van de maand mei

  Elke maand werken we samen met bloggers uit verschillende landen om erachter te komen wat zij van onze producten vinden. Op deze manier kunnen zij aan hun volgers hun ervaringen delen en nieuwe klanten inspiratie laten opdoen voor het maken van een telefoonhoesje. Onze favoriete samenwerking van de maand mei, was met twee beste vrienden die al jaren samen op reis gaan! Lees verder als je meer wilt weten over onze favoriete samenwerking van de maand mei!

  aangepaste samenwerking van de maand mei, samenwerking van de maand, etramping, blogpost

  Lees verder

 • Samenwerking met Glamour Magazine

   

  De maand September was vol verrassingen voor GoCustomized en de samenwerking met Glamour UK is daar eentje van. Zoals al eerder vermeld maken we meestal samenwerkingen met blogs, influencers, merk en sponsoring. Maar deze keer waren we in staat om een reeks promoties te starten dankzij het gezamenlijke werk tussen GoCustomized en Glamour.

  Mode en schoonheid zijn de twee main topics van het tijdschrift Glamour, die naast het meest populaire vrouwenmagazine in Groot-Brittannië erg interessante verhalen bevat. Daarom leek het ons een leuk idee om een eerste samenwerking met Glamour aan te gaan.

  September promotie

  De Glamour Cadeau-tips leek ons het meest succesvolle gedeelte om onze ontwerpen en merken te tonen. In deze sectie, zijn er verschillende en gevarieerde objecten te vinden van geschenk tot kleding, van deksels tot telefoonhoesjes.

  Uiteindelijk is er een afbeelding ingezet van een gepersonaliseerd zwart-wit hoesje voor de iPhone. Deze keuze is gevallen omdat dit een van de beste verkochte product is. Het idee van de samenwerking is niet alleen om ons merk en product te vermelden, maar om de lezers van Glamour de gelegenheid te bieden om te profiteren van een 20% korting bij ons.

  Dit soort promoties heeft de deuren voor ons geopend om door te gaan met Glamour, evenals in de gedrukte versie als de online versie. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor deze gelegenheid en hopelijk kunnen we dit door ontwikkelen.

  Oktober promotie

  De promotie van oktober is de aangepaste houten bescherming voor iPhone en het transparante hoesje voor de iPhone. De hoesjes met stickers en emoji zijn onze favorieten.

  November promotie

  Met trots promoten wij het mooie ontwerp vol met kleuren en bloemen, gemaakt door blogger Zoe Olivia.

  Wat denken jullie van dit soort samenwerking? Wil jij met ons samenwerken? Vertel ons je ideeën en we zullen kijken of tot iets moois kunnen komen!

 • B2B met GoCustomized

  GoCustomized personaliseert je levensstijl

  Met trots ontstaan in Amsterdam

  GoCustomized ligt in Amsterdam West in de bruisende wijk Frederik Hendrickbuurt. In het kantoor is de productie en magazijn ook aanwezig. Met een team van lokale en internationale experts zijn wij trots om de projecten van onze klanten wereldwijd te realiseren.

  Maak je stijl perfect door je telefoons en tablets van je medewerkers te beschermen met een uniek hoesje met het bedrijf ontwerp erop bedrukt.

  Geef het beste professionele cadeau met een gepersonaliseerd item speciaal ontworpen voor de ontvanger

  GoCustomized heeft in het verleden al met veel grote namen samen gewerkt in allerlei industrieën.

  Waarom met ons samenwerken?

  Sinds de oprichting in 2012 is GoCustomized uitgegroeid tot marktleider in de markt van telefoon/tablets hoesjes, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij GoCustomized begrijpen wij het belang van onze klanten om precies te geven wat ze nodig hebben. Naast dat we een product producent zijn, willen we ook voldoen aan de behoeften van onze klanten, terwijl ze het een ongeëvenaarde ervaring biedt. Als je iets nodig hebt, dan krijgen wij het, en als je iets wenst, zullen wij het realiseren. Aangezien alle productiefaciliteiten in hetzelfde gebouw zijn, kunnen wij gemakkelijk ervoor zorgen dat alle wijzigingen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kan je zeker zijn dat wij naast de perfecte producten, ook een uitstekende service bieden.

  Wat bieden wij aan

   

  Naast de eerder genoemde producten, bieden wij ook een ruim assortiment aan met voordelen en optionele extra’s. Altijd wordt er eerst een gratis voorbeeld verstuurd, hiermee kan je ideeën creëren voordat je gaat beslissen. Daarnaast profiteer je van een afdrukservice van de beste kwaliteit! Je kan een keuze maken tussen 350 modellen, waaronder meer dan 150 verschillende telefoons. Dit wordt binnen 2 dagen verzonden met express levering en geen verzendkosten.

  Hoe zijn wij te bereiken?

  Heb je al een idee in gedachte? Wij zijn hier om te helpen. Stuur ons een e-mail op het onderstaande adres en we kunnen je ideeën realiseren, bestel nu een gratis voorbeeld!

  sales@gocustomized.com

  Gillis van Ledenberchstraat 108

  1052VK Amsterdam

  Nederland

   

   

 • Samenwerking: The Blogger Programme (TBP)

  Bij GoCustomized zijn wij constant bezig om bloggers en Instagrammer te vinden, waar wij mee kunnen samenwerken. Dit is echter niet het enige samenwerkingsverband dat wij aangaan. Laatst hadden wij de eer om een deel te sponsoren van The Blogger Programme’s (TBP), het jaarlijkse blogger hangout event. Lees hier meer over in dit artikel.

  LFWBalloon Source: TBP

  Het Evenement

  TBP is een platform waar bloggers en merken samen komen en kijken naar eventuele samenwerkingen. Elk jaar organiseert TBP een event, waar bloggers naar toe komen, nieuwe producten kunnen worden uitgeprobeerd en het blogger netwerk kan worden uitgebreid. Dit jaar was het event tijdens de London Fashion Week en het was geweldig! Met een prachtig decor en goede producten was het zeker Insta-waardig. Naast al deze dingen kregen alle bloggers een goodiebag met allerlei leuke dingen.

  Onze Rol

  Toen TBP onze contacten, wisten wij meteen dat dit een event zou zijn om aan mee te doen! Wij besloten om mee te doen als goodiebag sponsor en zijn uitermate tevreden over ons geleverde product. Wij hadden ervoor gekozen om een customized telefoonhoesje te ontwerpen, waarbij de uitnodiging, het thema en de quote van het evenement naar voren kwam.

  Voor dit evenement had TBP ook nog een brunch georganiseerd van de top 10, waarbij wij ook gepersonaliseerde hoesje hebben gesponsord. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van quotes die de top 10 ooit heeft gebruikt op Instagram. In totaal hebben wij 200 hoesjes gemaakt voor dit evenement. Daarnaast hebben wij ook handgeschreven kaarten bij elk hoesje gedaan, met de vraag of ze ons willen contacten voor een eventuele samenwerking.

  Al met al was het een geslaagd evenement en hebben wij met plezier TBP gesponsord en kijken wij uit naar een toekomstige samenwerking met iedereen.

 • Een partnerschap aangaan met GoCustomized

  Hier bij Gocustomized bieden wij niet alleen fantastische kwaliteits producten aan, waarbij de klant het product kan aanpassen naar eigen smaak. Wij hebben ook het doel om mensen, websites en bedrijven te vinden met wie wij een partnerschap aan kunnen gaan. Wilt u meer weten over onze samenwerkingen? Blijf dan lezen!

  1) Blog Partnerschap

  Een van onze belangrijkste activiteiten is het zoeken van bloggers waarmee wij kunnen samenwerken. Meestal contacteren wij mensen die ons interesse wekken, hierbij bieden wij een of meer van onze producten aan om te proberen in ruil voor een recensie op hun blog. Op deze manier kunnen we een samenwerking aanbieden die voor allebei een positieve werking zal hebben: de gekozen blogger heeft de mogelijkheid om de kwaliteit van onze producten te ervaren, terwijl Gocustomized meer zichtbaarheid en potentiële nieuwe klanten krijgt. Neem een kijkje naar de post die voor ons is geschreven door een van de bloggers waarmee wij samenwerken.

  2) Instagram Partnerschap

  Instagram is tegenwoordig een van de meest populaire en gebruikte sociale media. Maar het is ook een perfecte manier om ons bedrijf en onze producten te leren kennen, zoals onze fantastische customized hoesjes, die u kunt vinden op onze website! Net als bij blogs zoeken we de beste Instagram profielen om onze producten te presenteren, in ruil voor een bericht op hun pagina. Op deze manier helpen wij mensen die op zoek zijn naar producten zoals die van ons.. Om een ​​idee te krijgen hoe we met Instagram werken, zie volgende post.

  3) Co-Branding

  Dit soort samenwerking is misschien het mooiste, omdat het samenwerkingen creëert met andere bedrijven en onze inspanningen te combineren om iets prachtigs te bereiken. Met deze partnerschap kunnen we competities creëren en onze producten presenteren aan nieuwe klanten. We kunnen gebruik maken van originele ideeën om onze klanten de juiste inspiratie te bieden voor het ontwerpen van eigen hoesjes. Kijk eens naar één van onze meest succesvolle samenwerkingen - met The Black Notes Diary. Dankzij deze samenwerking hebben we hun fantastische ideeën kunnen gebruiken om customized hoesjes te maken met hun ontwerpen. Daarnaast, kunt u ook deze afbeeldingen gebruiken om uw eigen aangepaste cover te creëren!

  The Black notes

  Als u geïnteresseerd bent in samenwerking met ons, wacht dan niet, neem contact op met ons bedrijf. We willen graag een positieve samenwerking met u aan gaan!

 • Samenwerking met Le Gang Des Confettis

  Ontdek nu onze nieuwe B&W collectie gemaakt door Le Gang Des Confettis! Le Gang Des Confettis bestaat uit twee grafische designers, die samen nieuwe ontwerpen hebben gemaakt voor bij ons in de ontwerpmodule!

  gang des confettis

  Lees verder

 • Samenwerking Yessir x GoCustomized

  We zijn weer terug met een nieuwe samenwerking. Deze keer werken Yessir en GoCustomized samen om jouw een nieuwe sport outfit te bezorgen. Blijf lezen en kom erachter hoe jij jouw eigen voetbal T-shirt en een gepersonaliseerd telefoonhoesje kunt winnen met jouw naam en nummer!

  Samenwerking Yessir & GoCuostmized

  Lees verder

7 artikel(en)