Blog

Samenwerking met The Blacknotes Diary

Elke dag proberen we onze klanten iets extra's aan te bieden. Vandaag kunnen we met trots onze nieuwe samenwerking aankondigen net The Blacknotes Diary. Wat dit betekend? Je zult super toffe, nieuwe ontwerpen in onze customizer vinden! Na de blog van vandaag zal je alles weten over de nieuwste ontwerpen van The Blacknotes Diary!

Samenwerking the Black notes diary

The Blacknotes Diary

 

Samenwerking the Black notes diary

 

The Blacknotes Diary werd opgericht door twee vrienden: Massimo en Elio. Het doel was de geprinte wereld om te zetten naar de digitale wereld. Zodat het gat tussen deze twee werelden kleiner zou worden, hebben ze een dagboek gemaakt, waarin allerlei quotes staan van verschillende blogs, Tumblr en andere websites. Het idee om een dagboek bij te houden is dus helemaal niet oubollig, maar juist vintage!

 

GoCustomized + The Blacknotes DiarySamenwerking the Black notes diary

Toen wij de ontwerpen van The Blacknotes Diary zagen, waren wij meteen verkocht. Wij dachten dat deze geweldig zouden staan op onze hoesjes, en we hadden het niet mis! Bovenstaande vijf ontwerpen zijn nu beschikbaar in onze ontwerpmodule en kunnen niet wachten om op jouw hoesje te worden geprint! Je kunt deze designs vinden onder het kopje 'B&W', waar je ook de designs van andere samenwerkingen kunt vinden.

 

Samenwerking the Blacknotes diary

 

Heb jij je oog al laten vallen op een van de stoere, maar toch grappige designs? Klik dan op het hoesje dat jij graag zou willen hebben. Klik in de ontwerpmodule op 'B&W' en selecteer het ontwerp dat jij graag op je telefoonhoesje wilt. Als je dit hebt gedaan, klik dan op 'In winkelwagen'. Je hoeft dan alleen nog maar het model van je telefoon te checken, je adres in te voeren en te betalen! Alle stappen doorlopen? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag, zodat jij jouw telefoonhoesje al binnen een paar werkdagen ontvangt!

 

Vind je de ontwerpen echt heel gaaf? Dan kun je hier de pagina van The Blacknotes Diary liken. Vergeet dan ook niet meteen GoCustomized te liken! ;-)

 

Geef een reactie