Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Samenwerking van de maand mei

Elke maand werken we samen met bloggers uit verschillende landen om erachter te komen wat zij van onze producten vinden. Op deze manier kunnen zij aan hun volgers hun ervaringen delen en nieuwe klanten inspiratie laten opdoen voor het maken van een telefoonhoesje. Onze favoriete samenwerking van de maand mei, was met twee beste vrienden die al jaren samen op reis gaan! Lees verder als je meer wilt weten over onze favoriete samenwerking van de maand mei!

aangepaste samenwerking van de maand mei, samenwerking van de maand, etramping, blogpost

The eTraming Team en blog 

Agness en Cez zijn beste vrienden uit Polen en reizen al jaren samen de wereld rond. In 2011 verlieten ze hun negen-tot-vijf banen en begonnen ze te bloggen over hun reisavonturen op hun blog eTramping . Op hun blog delen ze informatie over verschillende plaatsen waar ze zijn geweest en hun beste tips en trucs om slim en veilig te reizen.

aangepaste samenwerking van de maand mei, samenwerking van de maand, etramping, blogpost

Meer over onze samenwerking van de maand

Agness en Cez van eTramping bestelden het transparante dunne telefoonhoesje voor de Sony Xperia XA. Op de achterkant van het hoesje hebben ze een van hun reisfoto's vanuit de Malediven laten bedrukken. Daarbij hebben ze ook hun logo toegevoegd. Daarnaast hebben ze nog een houtenhoesje ontworpen voor de iPhone 7 met een logo voor een vriendin van hun die ook een reisblog heeft.

Als je erover denkt om ook je eigen telefoonhoesje te maken, maar je weet nog niet precies welk type hoesje je moet kiezen, kijk dan in onze recente blogpost over de beste telefoonhoesjes.  Op deze manier kun je het perfecte telefoonhoesje kiezen!

aangepaste samenwerking van de maand mei, samenwerking van de maand, etramping, blogpost

De samenwerking met eTramping

Agness en Cez zeiden dat ze de hoesjes heel leuk vonden, omdat ze erg stevig zijn en een uitstekende bescherming bieden voor hun telefoons. Tijdens het productieproces merkten we dat het logo voor de het houten hoesje er niet scherp uitzag, dus hebben we contact met hen opgenomen om een ​​oplossing te vinden om het er beter uit te laten zien. Ze waren erg blij dat ons productieteam zo alert was op de details. Samen hebben we het met hun kunnen oplossen.

Ze merkten dat de hoesjes niet gemakkelijk verwijderd kunnen worden van de telefoon, maar dit zagen zij niet als een probleem. Over het algemeen zijn ze erg blij met hun hoesjes en ze  laten ze  maar al te graag zien aan hun collega-reisbloggers. Wij hebben ook een super tijd gehad tijdens het samenwerken met eTramping!

Wat vind jij van onze samenwerking van de maand mei? Laat het ons weten in de reacties!

Blogger van de maand

Heb jij ook een blog en wil jij de volgende maand de samenwerking van de maand worden? Als je geïnteresseerd bent in het beoordelen van een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op via de mail en vertel ons iets over jezelf en jouw blog. Of wil je juist je bedrijfslogo laten bedrukken op een telefoonhoesje? Voor zakelijke bestellingen kun je een e-mail sturen naar sales@gocustomized.com en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

 

Geef een reactie