Blog

Samsung Galaxy S9 release, prijs en geruchten

De Samsung Galaxy S9-release is officieel aangekondigd op het Mobile World Congress (MWC). Er zijn al veel geruchten over de technologie rond display, camera en vingerafdruksensor. Het is al duidelijk dat er zoals gewoonlijk een iets grotere Samsung Galaxy S9 Plus zal zijn.
Lees verder om alles te weten te komen over de nieuwe Samsung Galaxy S9!

Bron: computerbild.de

Release

Samsung heeft in een bericht op Twitter bevestigd dat de smartphone op 25 februari te zien zal zijn op een persconferentie voor het MWC in Barcelona.
Meestal zal Samsung zijn nieuwe top-smartphone in maart of april lanceren.

Features

Volgens de huidige geruchten zou het, net als zijn voorganger, van de Galaxy S9 twee modellen moeten zijn. De Galaxy S9 en de Galaxy S9 +. Volgens de nieuwe Galaxy-modellen zijn ze niet volledig frameloos. Het displayframe van de Galaxy S9 is slechts ongeveer 0,1 millimeter dunner dan zijn voorganger. Het Super AMOLED-display moet 5,8 inch lang zijn en een resolutie van Quad HD + hebben.

Galaxy S9: Exklusive Design-Studie © COMPUTER BILD Bron: Weibo

De Bixby-knop en een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm moeten ook weer aan boord zijn. Er zijn ook stereoluidsprekers, evenals 64 GB intern geheugen en 4 GB RAM.
De drive van de smartphone moet de Snapdragon 845 zijn.
Volgens de Koreaanse nieuwssite Etnews zal een dubbele camera voor de eerste keer in de Samsung Galaxy-serie worden geïnstalleerd, maar alleen in het Plus-model. Deze dubbele camera is waarschijnlijk samengesteld uit twee 12-megapixelsensoren.
De enkele camera van de Samsung Gaklaxy S9 wordt ook gefotografeerd met 12 megapixels. De camera aan de voorzijde zou geweldige foto's met 8 megapixels moeten bieden.
Ook op de Galaxy S9 zit de vingerafdruksensor weer op de achterkant, maar deze keer hopelijk beter geplaatst dan zijn voorganger, nadat de Galaxy S8 enige kritiek had.
ETNews meldt dat Samsung voor het eerst een SLP-kaart zal gebruiken in de Galaxy S9. Dit moet bijzonder efficiënt zijn en minder ruimte innemen in de telefoon dan voorheen.
Samsung zou deze ruimte waarschijnlijk moeten vullen met een deel van de batterij om een ​​hogere capaciteit te bereiken voor een langere looptijd.

Bron: Weibo

Prijs

De startprijs voor de Galaxy S9 moet tussen de 700 en 800 euro zijn.

Naast de eigenlijke smartphone is de bescherming erg belangrijk. GoCustomized laat je je eigen persoonlijke telefoonhoes ontwerpen!

Laat ons in de reacties weten wat je van de nieuwe Samsung Galaxy S9 vindt!

Geef een reactie