Blog

Review: Samsung Galaxy Tab S3

Met de lancering van de Samsung Galaxy Tab S3 heeft Samsung eindelijk weer een echte, nieuwe high end tablet. De premium behuizing van glas en metaal, Android 7.0 en natuurlijk de S Pen stylus maken van de Tab S3 een opvallend apparaat die iedereen wil hebben. Wil jij meer weten over de Samsung Galaxy S3 en waarom dit product nu al zo populair is? Lees dan gauw verder!

tab S3 Foto van: Samsung.com 

De Galaxy Tab S3 is in feite een samensmelting van de Tab S serie tablets en de Note serie met allerlei handige schrijf- en teken tules dankzij de S Pen. Je kunt de tablet dus als 'gewone' tablet gebruiken - films kijken, browsen, je kent het wel! Maar ook voor de serieuze en/of creatieve gebruik(st)er heeft de Tab S3 veel te bieden.

Het scherm van de Samsung Galaxy Tab S3

Uiteraard heeft de Tab S3 een scherm van Samsung's bekende Super AMOLED type. Dit zorgt voor diepe contrasten en een uitermate mooie kleurweergave. Er is een nieuwe toepassing die nieuw is waar we erg van kunnen genieten. Het scherm van de Galaxy Tab S3 kan ook overweg met HDR - high dynamic range - content. Een variant met een kleiner scherm bestaat op dit moment niet.

De camera van de Samsung Galaxy Tab S3

In ieder geval is de tablet voorzien van een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel lens aan de voorzijde, terwijl Samsung een 6000 mAh accu in de behuizing stopte. Deze is met de meegeleverde snellader in relatief korte tijd op te laden via de USB type-C aansluiting.

tab S3 Foto van: Samsung.com

De behuizing van de Samsung Galaxy Tab S3

Ook de behuizing, waarvan nu ook de achterzijde van hard glas is, voelt erg prettig aan in de hand. Maar Natuurlijk zitten er ook slechte kanten aan Samsung Galaxy Tab S3.  Je kunt de tablet beter niet te vaak laten vallen. Althans, zonder hoes of cover. Laat u nou net aan het juiste adres zijn voor een mooi hoesje voor uw nieuwe Samsung Galaxy Tab S3. Om het nog leuker te maken kunt u een eigen foto of tekst toevoegen. Zo heeft u binnen een paar minuten een uniek tablet hoesje waar u elke dag met veel genot naar terug kan kijken.

Prijs van de Samsung Galaxy Tab S3

Wel is de Tab S3 verreweg de meest luxueuze tablet die Samsung ooit uitbracht - met een bijbehorend prijskaartje. Dat de Galaxy Tab S3 met S Pen meer functionaliteit biedt dan een 'standaardtablet' is duidelijk. Daarmee is de prijs ook een stuk hoger. De Wi-Fi versie heeft een adviesprijs van € 679,-, terwijl de variant met 4G verbinding € 769,- moet kosten. Je kunt de tablet nu al bestellen bij Samsung zelf, maar ook bij Coolblue en de MediaMarkt. Bestel 'm tijdens de pre-order periode - t/m 30 maart - en je kunt er GRATIS een keyboard cover t.w.v. € 129,99 bij krijgen.

Samsung Galaxy Tab S3 met pen

Wat vinden jullie van de nieuwe Samsung Galaxy Tab S3? En wat vinden jullie van het pennetje die samen gaat met de tablat. Laat het ons in de comments weten! Hieronder kun je een filmpje bekijken hoe de Samsung Galaxy TabS3 eruit komt te zien en hoe alles in zijn werk gaat.

 

 

 

 

Geef een reactie