Blog

Samsung kondigt Bixby 2.0, stemassistent aan

Een paar weken geleden kondigde Samsung aan dat het de tweede generatie van zijn Bixby-stemassistent zal introduceren tijdens de Samsung Developer Conference 2017 in San Francisco. Samsung zal niet achterblijven bij zijn belangrijkste concurrenten, Amazon Alexa en Google Assistant, dus heeft het een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de vorige versie van Bixby. Nieuwsgierig? Lees verder voor meer informatie.

De belangrijkste vernieuwing is dat Bixby beschikbaar zal zijn met verschillende apparaten, net zoals het is voor Alexa en Google Assistant. De eerste versie van Bixby is namelijk exclusief voor de nieuwste Samsung Galaxy S en alleen Notes. Samsung heeft gezegd dat de nieuwe Bixby deze kloof zal overbruggen, dankzij het vermogen zich aan situaties aan te passen, door de natuurlijke stem uit te werken en op de behoeften van de gebruiker te anticiperen, ongeacht welk apparaat in gebruik is. In dit verband heeft Samsung aangekondigd dat Bixby 2.0 ook in staat zal zijn om te communiceren met mobiele telefoons, luidsprekers, koelkasten, televisies en vele andere apparaten die op internet zijn aangesloten.

De belangrijkste aspecten van de nieuwe Bixby zijn hoofdzakelijk de volgende twee: ten eerste zal de software in staat zijn om de commando's van verschillende mensen te herkennen, om een ​​echt gepersonaliseerde gebruikerservaring te bieden. Ten tweede staat Bixby 2.0 open voor ontwikkelaars om bestaande applicaties en services te maken en te koppelen, dankzij de Bixby SDK (waarmee iedereen Bixby-compatibele apps en services kan gebruiken).

Het is duidelijk dat door de mogelijkheid om Bixby te gebruiken op al deze apparaten, het gebruik van je smartphone zal vergroten. Dit is echter een groot risico, omdat een groter gebruik ook de kans vergroot dat uw mobiele telefoon uit uw handen valt of wordt blootgesteld aan stoten. Daarom willen wij bij GoCustomized jou een oplossing bieden die aan jouw behoeften voldoet. Bij ons kan je een telefoonhoesje bestellen voor Samsung Galaxy S8 en S8 Plus om ze maximaal te beschermen en toch nog te kunnen gebruiken zoals je het gewend bent.

Geef een reactie