Blog

samsung

 • Release en geruchten van de OnePlus 6

  Binnenkort zal het Chinese merk OnePlus haar nieuwste telefoon onthullen: de OnePlus 6. De vorige modellen waren behoorlijk succesvol, dus iedereen heeft hoge verwachtingen van deze nieuwe telefoon. De voorganger van OnePlus 6, de OnePlus 5T is niet meer te koop en het merk zal het niet ook niet meer gaan verkopen, dus we kijken uit naar hun nieuwe telefoon! Wil je meer weten over de nieuwe OnePlus 6? We hebben alle informatie voor jouw verzameld die tot nu toe is onthuld, van geruchten tot bevestigde functies we zullen je alles vertellen! Lees verder voor meer informatie over de OnePlus 6 release en geruchten.

  oneplus 6-release Bron: www.slashgear.com

  Lees verder

 • Vergelijking tussen Samsung S9 en iPhone X

  De nieuwe Samsung S9 werd op 25 februari officieel gelanceerd. Op deze dag onthulde Samsung de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9 Plus aan de wereld, de nieuwe modellen zijn de grote nieuwe concurrenten van de iPhone X. Er zijn veel overeenkomsten, maar ook veel verschillen tussen de modellen. Lees verder om te zien wat de overeenkomsten en verschillen zijn!

  Beeldresultaat voor samsung s9 vs iphone x

  Lees verder

 • De nieuwe Samsung Galaxy S9

  Vanavond was het zover! De nieuwe Samsung Galaxy S9 en de S9 plus werden onthuld tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. De twee telefoons behoren tot de topmodellen van de Zuid-Koreaanse marktleider. Lees snel verder om erachter te komen wat de nieuwe functies zijn van beide telefoons en of het de moeite waard is om de een van de nieuwe Samsung modellen te kopen!

  Bron: samsung.com

   

  Lees verder

 • Samsung Galaxy S9 release, prijs en geruchten

  De Samsung Galaxy S9-release is officieel aangekondigd op het Mobile World Congress (MWC). Er zijn al veel geruchten over de technologie rond display, camera en vingerafdruksensor. Het is al duidelijk dat er zoals gewoonlijk een iets grotere Samsung Galaxy S9 Plus zal zijn.
  Lees verder om alles te weten te komen over de nieuwe Samsung Galaxy S9!

  Bron: computerbild.de

  Lees verder

 • Samsung VS. Apple: de battle gaat verder

  Al jaren strijden Apple en Samsung voor de beste smartphone van het jaar. Het is zeker waar dat elk jaar iPhone en Samsung smartphones altijd de merken van het moment zijn. Dus elke keer als een nieuw model wordt vrijgegeven, vragen we: "En wie is nu de beste?" In dit artikel zullen we de twee reuzen van de telefoonindustrie analyseren om te zien of er een winnaar is of dat dit gevecht langer zal duren. Lees verder om er meer te weten over te komen!

  Related image Bron: macworld

  Lees verder

 • Samsung kondigt Bixby 2.0, stemassistent aan

  Een paar weken geleden kondigde Samsung aan dat het de tweede generatie van zijn Bixby-stemassistent zal introduceren tijdens de Samsung Developer Conference 2017 in San Francisco. Samsung zal niet achterblijven bij zijn belangrijkste concurrenten, Amazon Alexa en Google Assistant, dus heeft het een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de vorige versie van Bixby. Nieuwsgierig? Lees verder voor meer informatie.

  Lees verder

 • Je telefoon als desktop gebruiken

  Steeds meer telefoon fabrikanten komen met innovatieve producten om de competitie voor te zijn. Zo kwamen er telefoons op de markt die kunnen worden ontgrendeld met gezichtsherkenning en vingerscan. Samsung presenteert iets nieuws namelijk je telefoon gebruiken als desktop. Benieuwd naar hoe dit in elkaar steekt? Lees dan verder!

  Image result for dex samsung Bron: Samsung

  Lees verder

 • Wat zegt je telefoonhoesje over jou?

  Steek je handen in de lucht als je buzzfeed quiz speelt ! We zijn er zeker van dat je het wel eens gespeeld hebt, maar schaam je er niet voor. Iedereen houdt van z'n telefoon en een hoesje daarvoor uitzoeken blijft een lastige opgave. Maar wisten jullie al dat een hoesje veel zegt over jouw persoonlijkheid? Lees hier meer over om erachter te komen welk hoesje bij jou past.

  Lees verder

 • Google naast de zoekmachine

  We kennen allemaal Google. Wij gebruiken allemaal Google. We weten waarschijnlijk niet hoe mensen BGE (Vóór Google Era) bestonden. Google heeft belangrijke acties gemaakt buiten het zoekmachine spectrum en vandaag vragen we "meer van onze telefoon." Lees verder om te zien wat we bedoelen.

  Image result for google pixel 2 Bron: android authority

  Lees verder

 • Hoe kan je de achtergrond van je Samsung of iPhone wijzigen

  Herfst brengt koude wind en regenachtige dagen met zich mee. De gedachten dwalen af naar de vakantie, zonnige temperaturen, palmbomen en zand tussen je tenen. Verlaat je kantoor, pak je koffer en ga naar de luchthaven. Het scherpe geluid van de telefoon op kantoor laat ons weer terug komen in de realiteit. Een kleine troost, dat kan helpen: Mooie achtergrondafbeeldingen voor de smartphone om te dromen en te motiveren, herinneringen te herbeleven - of gewoon een verscheidenheid aan het dagelijks leven te brengen! Ontdek vandaag in ons artikel hoe je eenvoudig achtergrondafbeeldingen kunt instellen op Android-telefoons en iPhone.

  Bron: Unsplash

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 29 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3