Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Smartphone: Het leven zonder

Toen ik naar de middelbare school ging kreeg ik mijn allereerste mobieltje. Ik was toen 12 jaar. Ik herinner het me als de dag van gisteren, dat ik non-stop zat te smssen met mijn vriendinnen en dat ik de 1000SMS bundel er binnen een halve maand wel doorheen had gejaagd. Mobieltjes van toen hadden nog geen WhatsApp of überhaupt de mogelijkheid om op internet te gaan. Voor sommigen van jullie is dit misschien moeilijk voor te stellen. Vandaag nemen we een kijkje in het leven voor de smartphones. We zetten een paar dingen op een rijtje die je zonder smartphone niet meer kunt!

smartphones

Dingen die je zonder smartphone niet meer kunt doen

1. Social Media

dingen zonder smartphone Afbeelding van Bar.is

Tegenwoordig bestaan er honderden verschillende Social Media platformen. De bekendsten zijn natuurlijk: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube en Snapchat. Zonder je smartphone kun je niet goed up to date blijven. Hoe moet je anders in de bus jouw Facebook status updaten? Of als je in het park zit, die mooie zonnige foto uploaden? Een wereld zonder deze Apps is misschien niet meer voor te stellen. Maar misschien is het wel goed voor je, om af en toe wat minder op je telefoon te kijken!

 

2. Kaarten

dingen zonder smartphone Afbeelding van Dailygenius

Zonder Google Maps of iOS Maps zouden we allemaal veel vaker verdwaald zijn. Het is toch super handig dat als je de weg even niet weet, dat je jouw mobieltje er bij kunt pakken en dat deze jou de weg wijst..? Geen grote onhandige kaarten meer nodig voor als je op vakantie gaat! Het is wel handig om voor de zekerheid deze papieren kaarten mee te nemen, mocht je smartphone onderweg uitvallen!

 

3. Google

10 dingen zonder smartphone Gif van Google.com

Wil je weten wat het weer wordt of wat een bepaald woord betekend? Dan Google je het toch even? "Ik google het wel even" wordt tegenwoordig zo vaak gezegd, dat het woord eigenlijk wel een plekje verdient in de Dikke van Dale. Zonder jouw telefoon zou je niet zo snel dingen te weten kunnen komen!

 

Dit is maar een klein overzichtje van de dingen die jij zonder je smartphone niet zou kunnen doen. Omdat je jouw telefoon overal mee naar toe neemt, moet je er wel voor zorgen dat deze goed beschermt is. Je kunt daarom bij GoCustomized je eigen telefoonhoesje maken!

Geef een reactie