GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Smartphones

 • Apple vs. Samsung

  Apple vs. Samsung: Wat is de beste keuze?

  Apple bron: knowyourmobile.com

  Iedereen weet dat Apple en Samsung de grootste bedrijven zijn in de smartphone industrie. Apple en Samsung zijn namelijk al jaren concurrenten als het gaat om de eerste plek in deze markt. Apple ging jaren lang aan de leiding in deze felle concurrentie strijd. Echter, door tegenvallende cijfers en de opmars van Samsung ligt deze strijd volledig open. Wat is dan de beste keuze voor jou? Wij schrijven over deze felle concurrentie strijd en zetten het een en ander op een rijtje. Want afhankelijk van welke telefoon jij kiest zul jij wellicht ook een telefoonhoesje ontwerpen.

  Lees verder

 • Telefoonhoesjes zijn belangrijk!

  Telefoonhoesjes: 5 redenen waarom deze belangrijk zijn

  In deze blogpost lees je waarom telefoonhoesjes belangrijk zijn. Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar waar dient zo'n telefoonhoesje nou voor? Is het echt wel noodzakelijk om een hoesje te gebruiken of kan je smartphone prima zonder. Wij geven je 5 redenen waarom telefoonhoesjes belangrijk zijn.

  Bescherming bij dagelijks gebruik
  De belangrijkste taak van een telefoonhoesje is dat het de smartphone beschermt. De smartphones van tegenwoordig zijn natuurlijk niet goedkoop en bij beschadigingen zijn de reparatiekosten ook nog eens duur. Een telefoonhoesje voorkomt echter al dit soort problemen. Tegenwoordig kun je een eigen telefoonhoesje ontwerpen en de bescherming van je telefoon van een unieke uitstraling voorzien.

  Knipsel

  Lees verder

 • Hoe schoon is jouw telefoon?

  Toen je klein was werd er altijd tegen je gezegd dat alles wat je aanraakt bacteriën heeft. Van de handvaten van de metro tot de leuning van de trap is het gegarandeerd dat je iemand z’n bacteriën op je handen krijgt. Toch heeft nog nooit iemand er bij stilgestaan hoe vies onze smartphone nou eigenlijk is. We gebruiken onze smartphone namelijk overal; op het werk, op school, in de trein, op het toilet, en toch hebben we nooit rekening gehouden met het feit dat we onze smartphone net zo vies maken als de dingen die we dagelijks aanraken.

  Wat voor bacteriën en hoeveel?

  Een recente studie uit Londen toont aan dat 1 op de 6 smartphones fecale materie bevat waarschijnlijk door het gebruik van de smartphone op het toilet. Bovendien bevat de gemiddelde smartphone 18 keer zoveel bacteriën als een normaal handvat in de badkamer. En dat is nog niet alles! Ongeveer 80 procent van de dingen die we dagelijks aanraken eindigd op ons smartphone scherm. Dus de vraag is hoe wordt onze smartphone zo smerig en wat is de beste manier om hem te ontsmetten?

  Bacteriën badkamer Credit to MaximumPC

  Lees verder

 • 4 must-have apps die je moet downloaden!

  De meest hilarische apps

  We gebruiken dagelijks praktische en social apps zoals een weer app, gmail, Facebook of Instagram. Er zijn echter zoveel apps die je nog niet kent, maar je dag wel in één klap goed maken. Deze apps zijn namelijk vreemd en grappig tegelijk.

  Daarom schrijven wij vandaag over de 4 meest nutteloze maar toch grappige apps die je moet downloaden op je telefoon!

  Wake Voice
  Wake Voice is een unieke app en maakt de ochtend anders dan je gewend bent. Het is namelijk niet mogelijk om je wekker te zetten en vervolgens meerdere malen uit te drukken. Deze app vraagt om interactie. Wanneer je wekker af gaat, moet je een commando inspreken zodat je het alarm kan uitzetten of de snooze functie kan activeren. 

  Je hoeft je met deze app niet wakker te schrikken van een alarm. Wake Voice wekt je met de laatste weersverwachtingen, het laatste nieuws in de wereld of zelfs met een persoonlijke bericht. Je kan daarnaast ook kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke stem.  Wake Voice heeft daarnaast vele opties waar je uit kunt kiezen om er voor te zorgen dat opstaan minder zwaar is!

  WakeVoice App Bron: WakeVoice

  download-on-app-store-badge google-play-badge

  Lees verder

 • Welke goedkope smartphone is de beste?

  Een smartphone hoeft niet duur te zijn.

  Een smartphone hoeft niet altijd duur te zijn. Er zijn namelijk genoeg goede smartphones die je kunt kopen voor nog geen 250 euro! De laatste tijd is er steeds meer vraag naar smartphones die goedkoper zijn dan 250 euro. Daarom hebben wij een aantal goedkope telefoons op een rijtje gezet die voldoen aan een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

  Motorola Moto G 4G (3rd Generation)

  Motorola 4G Smartphone Bron: Expertreviews

  Vergeleken met zijn voorgangers is de derde generatie van de Moto G een enorme verbetering. Met name de kwaliteit van de camera is flink toegenomen. Er zijn tevens ook nieuwe functies op de Motorola Moto G 4G 3rd generation. De telefoon is nu waterbestendig tot 1 meter diep! Ook maakt deze telefoon gebruik van betere chips en kan je nu video’s maken in 1080P@30 fps.

  Specificaties:

  Scherm afmeting: 5 inches

  Gewicht: 155 g

  Dimensions: 142.1 x 72.4 x 11.6 mm

  Camera: 13 MP

  1 GB RAM

  Batterij capaciteit: 2470 mAh

  8 GB intern geheugen

  Prijs: vanaf € 166,39

  Mocht je de Motorola Moto G (3rd Generation) ook willen beschermen, dan kun je hier een telefoonhoesje ontwerpen.

  Lees verder

 • De beste smartphone in 2016 tot nu toe

  Welke smartphone maakt de meeste indruk?

  De eerste drie maanden van 2016 zaten vol met verrassingen in de smartphone wereld. Elk jaar kijken consumenten over de hele wereld uit naar de lancering van de nieuwste smartphone-modellen van Apple en Samsung.

  Smartphone Samsung S7 Bron: Josh Miller CNET

  Lees verder

6 artikel(en)