Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Smartwatches vergelijking

Smartwatches

U wilt uw mobiele telefoon gebruiken, maar wilt deze niet uit uw zak halen? Een smartwatch maakt dit mogelijk - het kan namelijk veel meer weergeven dan de tijd. De smartwatch is verbonden met uw smartphone met een eigen simkaart. Net als op je telefoon kun je ook apps downloaden van de Play store en Apple store, waardoor je smartwatch met veel functies kan worden uitgebreid. Alle informatie die op je telefoon ontvangt, is ook beschikbaar op de smartwatch. U kunt berichten lezen via de e-mail app of op de hoogte blijven van meldingen van je sociale netwerken. Dit zorgt ervoor dat de communicatie nog makkelijker is! We namen een kijkje bij verschillende smartwatch-fabrikanten en presenteren u in deze blog de smartwatch-vergelijking van de beste modellen.

airfreshing_2017_casio_smartwatch_wsd-f10_image

Casio WSD-F10

 

De Casio Smartwatch beschikt over een dual layer display. Het eerste ontwerp is een rond LCD scherm met een resolutie van 320 x 300 pixels. Het display is aanraakgevoelig en wordt geregeld door gebaar controle. Het monochroom beeldscherm bevindt zich boven het aanraakscherm. Het zwart-wit scherm wordt actief zodra het LCD-scherm uit gaat. Dit tweede display is bijzonder energiebesparend en kan zelfs in de zon gemakkelijk worden gelezen.

Daarnaast scoort de Casio WSD-F10 met een uitstekende batterij prestatie. Het duurt langer dan 38 uur, terwijl u berichten steeds ontvangt en ze op het display weergeeft. De Casio Smartwatch is ook een betrouwbare metgezel in outdoor toepassingen dankzij talrijke gereedschap programma's. Deze omvatten onder meer een kompas, een hoogtemeter en een zonnescherm indicator.

Huawei Watch 2

Huawei Watch 2

Smartwatches vergemakkelijken niet alleen de communicatie, ze kunnen zelfs de mobiele telefoon in de nabije toekomst vervangen. De Huawei Watch 2 werkt nog meer zelfstandig dankzij de nieuwe Android Wear 2.0 software. Als u uw smartphone thuis hebt laten liggen, kunt u zelfs telefoneren met de 4G-versie van het horloge met een SIM-kaart. Ook in de design categorie heeft de Huawei Watch 2 veel te bieden: Er is een touchscreen van 1,2 inch met een resolutie van 390 x 390 pixels. Het AMOLED display heeft een goede scherpte met een vlek dichtheid van 326 ppi en kan ook gemakkelijk worden gelezen met de fel licht verlichting. Om het display intact te houden, is het beschermd met Gorilla Glass. In plaats van een kroon, zijn er twee knoppen aan de rand van de Smartwatch. Hierdoor gaat u naar het app menu. De Huawei Watch 2 speelt ook een goede rol als het gaat om sporten met zijn polssensor en de functie om liedjes draadloos naar Bluetooth-koptelefoons te zenden.

Apple Watch Series 2 42mm

 

Sinds de lancering van de eerste Apple Watch in 2015 heeft de Smartwatch van Apple al grote stappen gemaakt. Hoewel de verbeteringen niet zichtbaar zijn aan de buitenkant van de horloges, zijn er enkele dingen binnen Apple Watch gebeurd. Apps kunnen sneller worden gestart dankzij een dual-core SoC-processor, u kunt van app naar applicatie soepel schakelen, en toekomstige complexere apps lopen probleemloos. Hoewel de eerste generatie van de Apple Watch nog steeds binnen bereik moest zijn van de iPhone, zodat alle functies kunnen worden gebruikt, is de Apple Watch Series 2 dankzij de eigen GPS-module duidelijk onafhankelijker.

Het kenmerkende rechthoekige display met OLED-technologie is de helderste ooit gemaakt door Apple. De Smartwatch is waterdicht en geniet daarom van grote populariteit bij zwemmers. In de categorie levensduur van de batterij, waarin Apple met de iPhones verliet, nog steeds iets te wensen over laat, is erover de Apple Watch nummer 2 weinig te klagen: met de duur van 32 uur en 39 minuten.

Samsung Gear S3 Classic

De Samsung Gear S3 Classic is duidelijk de favoriet in de Smartwatch-vergelijking. In tegenstelling tot de meeste smartwatches, is het niet uitgerust met de populaire Android Wear. In plaats daarvan draait het met het besturingssysteem Tizen van Samsung. Een kleine tekortkoming is de afwijzing van de Google Play Store met zijn gevarieerde aanbieding, omdat Tizen een relatief kleine app selectie is. Dit minpuntje maakt echter niet uit, aangezien de Samsung Gear S3 Classic voldoet aan alle verwachtingen van een moderne Smartwatch.

De Smartwatch imponeert met ontwerp en uitrusting. Het 1,3-inch scherm met een resolutie van 360 x 360 pixels en een pixeldichtheid van 277 ppi resulteert in een bijzonder scherp beeld. De Gear S3 Classic werkt ook het beste als het gaat om achtergrondverlichting en controle. Met een batterij van 31 uur en 50 minuten onder continu gebruik, is de Samsung Gear S3 Classic nog steeds in de categorie van betere modellen in onze Smartwatch-vergelijking. Een hoge mate van responsiviteit dankzij de uitstekende hardware om de apparatuur af te ronden.

Denk je dat smartwatches de smartphones in de toekomst kunnen vervangen? We kijken uit naar uw mening in de reacties.

Geef een reactie