GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Snapchat Spectacles

Attentie Snapchat fans! Vandaag een nieuwtje speciaal voor jullie! Ben je de hele dag druk bezig met foto's en video's maken voor je snapchat story, bereid je dan vast voor op de nieuwe gadget die het bedrijf zaterdag heeft aangekondigd. Wil je weten wat de Spectacles zijn? Lees dan verder!

Snapchat Spectacles Afbeelding van Theverge.com

Die nieuwe gadget van Snapchat

Naast de nieuwe gadget voert het bedrijf ook andere veranderingen door. De naam van het bedrijf zal worden veranderd. Maar maak je geen zorgen! Het is maar een kleine verandering. De naam Snapchat Inc. zal worden veranderd naar Snap Inc. That's all. Volgens de oprichter van Snapchat Evan Siegel, is de reden dat de naam veranderd wordt dat het bedrijf zo toegankelijker zal zijn. Daarnaast is "Snap" makkelijker te onthouden dan "Snapchat". Ook wilt het bedrijf andere producten en services aan gaan bieden naast alleen maar een chat. Een logische stap dus om "chat" uit de naam te verwijderen.

Het eerste nieuwe product dat Snap Inc. op de markt zal brengen zijn de Spectacles! Dit zijn grappige zonnebrillen met een ingebouwde camera! Daarnaast heeft de bril verbinding met Wifi, zodat jij meteen je gemaakte video's kunt uploaden. De camera van de Spectacles is erg goed en heeft een bereik van 115 graden. Dit is breder dan een normale camera van een smartphone. De camera is geplaatst aan de bovenkant van het rechteroog, aan de andere kant zit een flitser.

Spectacles Afbeelding van Gsmarena.com

Het is een nieuw concept. Je kunt voortaan video's opnemen uit jouw oogpunt, net alsof jouw volgers zich voor een moment zich in jouw schoenen bevinden. "Image one of your favorite memories. What if you could go back and see your memories once more? That would be awesome right?! That's why we build the 'Spectacles'", schreef Snapchat op hun blog.

 

Hoe werkt de Spectacles?

De Spectacles kan ongeveer 30 seconden een video opnemen. Iedereen weet dat jij zult filmen omdat de lichtjes aan de binnenkant en aan de buitenkant van het montuur zullen oplichten.

Spectacles

Als je eenmaal een video op hebt genomen, dan kun je deze uploaden in de map 'Herinneringen' in jouw Snap-account door Bluetooth of Wifi. Daarnaast worden jouw video's ook opgeslagen op de bril zelf, zodat je niet altijd je telefoon bij de hand hoeft te hebben als je aan het filmen bent. Als je je telefoon mee neemt, vergeet deze dan niet goed te beschermen met een persoonlijk telefoonhoesje!

Bij de bril worden ook oplaadbare batterijen geleverd, waarmee de Spectacles een week mee zouden moeten kunnen. Awesome toch? De bril kost ongeveer $130 en zal het eind van deze herfst beschikbaar zijn in drie kleuren: Koraal, zwart en blauw. We weten niet wanneer de bril in Europa op de markt komt, maar wij kunnen niet wachten tot het zo ver is!

 

Spectacles

 

Hieronder nog een vette video die alles goed uitlegt!  Ejoy! :-D

 

 

 

 

Geef een reactie