Blog

social media

 • GoCustomized social media

  Bekijk welke social media sites wij allemaal gebruiken, volg ons, en mis niks!

  Het gebruik van sociale netwerken is in de afgelopen jaren flink gegroeid en het lijkt erop dat dit alleen maar meer zal worden. Social media helpen ons om contact te houden met mensen van vroeger en vandaag, en geeft ons de kans om onze favoriete celebs te volgen. Naast familie, vrienden en bekendheden, kunnen we ook in de gaten houden wat bedrijven over de hele wereld aan het doen zijn!

  Social Networks GoCustomized

  Bij GoCustomized geloven we dat het erg belangrijk is om te laten zien wie wij zijn en wat we doen als bedrijf. Voor ons is het gebruik van social media bijna net zo belangrijk als de website zelf. Ons doel is een community te vormen van volgers die dezelfde passies delen als ons! Wij zijn op vele manieren actief op sociale netwerken zodat bezoekers en klanten informatie kunnen vinden over ons bedrijf en over onze producten. In deze blog kun je lezen welke sociale media we allemaal gebruiken!

  Lees verder

 • Wat is de beste manier om foto's te maken?

  Vandaag de dag houd iedereen ervan om foto's te nemen. Of het nou met een smartphone of een professionele digitale camera is. Het is belangrijk om de basisregels voor het nemen van een foto te weten.

  Met behulp van diverse technieken die we hieronder bespreken, zult u in staat zijn om de perfecte foto te nemen die u kunt gebruiken voor uw persoonlijke telefoonhoesje.
  foto's b

  Lees verder

2 artikel(en)