GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Sony

 • Nieuw Sony Playstation VR headset

  De wereld van technologie is altijd aan het veranderen, soms raken we bedwelmd van de mogelijkheden, maar meestal worden we zo overspoeld met nieuwe technologie en openbaringen dat we het niet meer kunnen bevatten. We zijn te gewend aan echte technologische vooruitgang. Bekijk maar waar dit blogartikel over gaat, een VR-headset die je voor slechts een paar honderd euro kunt kopen en waarmee je videogames kunt spelen. Iets wat je als klein kind geweldig had gevonden, nu hebben we veel minder tijd voor deze dingen. Maar misschien is het nog steeds de moeite waard vanwege hoe cool VR kan zijn, lees verder om er meer over te weten te komen.

  Bron: TechRadar

  Lees verder

 • Review: Sony Xperia XA1

  Ben je op zoek naar een smartphone voor een redelijke prijs? Die niet te duur is, maar ook niet te goedkoop? Weet je niet zeker welke telefoon het beste past bij jouw benodigdheden en hoor je graag wat meer informatie over de Sony Xperia XA1?

  Wij hebben voor jou de belangrijkste informatie op een rijtje gezet. Blijf lezen!

  Sony Xperia XA1 Afbeelding van Notebookcheck.com

  Lees verder

 • Review: Sony Xperia XA

  Na het schrijven van het artikel over de Sony Xperia X, zullen we nu verder gaan met een ander product van Sony. In dit artikel gaat het over de splinter nieuwe Sony Xperia XA, wat een nieuwe variatie is in Sony’s productlijn.

  The Sony Xperia zal worden uitgebracht op 19 juni 2016 en kan nu al worden besteld. Het zal de goedkoopste telefoon worden in de X series, met een prijs van ongeveer €285. Terwijl je vandaag zit te wachten op de release, kun je alvast bescherming regelen voor je nieuwe telefoon! Maak je eigen persoonlijke telefoonhoesje bij GoCustomized! Gepersonaliseerde hoesjes voor de Sony Xperia X series zullen vanaf 13 juni 2016 beschikbaar zijn.

   

  Sony Xperia XA Afbeelding van Androidmt

  Lees verder

 • Review: Sony Xperia X

  De release van Sony telefoons is altijd erg spannend, omdat het Japanse bedrijf nooit teleurstelt met hun kwaliteit en hun design. De meeste Xperia telefoons hebben een premium metalen omhulsel en luxe glazen beeldschermen, niet te vergeten de goede camera’s. In dit artikel nemen we deze nieuwe telefoon onder de loep en zullen we onder meer de specificaties bespreken. Heb jij deze telefoon al in je hand, maar heb je nog iets nodig om het te beschermen? Neem dan een kijkje bij onze Sony Xperia X cases!

  sony xperia x model Afbeelding van SONYMOBILE

   

  De Sony Xperia X werd aangekondigd in februari 2016 en de verkoop begon op 1 juni 2016. De witte, zwarte, en roze modellen worden verkocht vanaf €584,00.

  Lees verder

4 artikel(en)