GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

specificaties

 • iPhone 7S Geruchten

  Vorige week vertelden we je in deze blog wat wij vinden van de iPhone 7, drie maanden na de release. Maar wat is Apple zonder geruchten? We zien al nieuwe iPhone 7S geruchten ontstaan. Lees verder voor meer informatie over de mogelijke release datum van de nieuwe iPhone, geruchten en functies!

  iPhone 7s geruchten Afbeelding van Macworld.co.uk

  Lees verder

 • Review: MacBook Pro 2016

  Een week geleden kondigde het miljarden bedrijf Apple zijn nieuwst product aan: De MacBook Pro 2016. Enkele geruchten werden hierdoor bevestigd: er zit een OLED Touch Bar ingebouwd in het toetsenbord. Omdat het de 25e verjaardag is van de eerste laptop van het bedrijf, heeft Tim Cook, CEO van Apple, de dunste laptop tot nu toe geïntroduceerd. Wil je nog meer weten? Lees dan verder!

  MacBook Pro 2016 Afbeelding van Youtube.com

  Lees verder

 • Review: Sony Xperia X

  De release van Sony telefoons is altijd erg spannend, omdat het Japanse bedrijf nooit teleurstelt met hun kwaliteit en hun design. De meeste Xperia telefoons hebben een premium metalen omhulsel en luxe glazen beeldschermen, niet te vergeten de goede camera’s. In dit artikel nemen we deze nieuwe telefoon onder de loep en zullen we onder meer de specificaties bespreken. Heb jij deze telefoon al in je hand, maar heb je nog iets nodig om het te beschermen? Neem dan een kijkje bij onze Sony Xperia X cases!

  sony xperia x model Afbeelding van SONYMOBILE

   

  De Sony Xperia X werd aangekondigd in februari 2016 en de verkoop begon op 1 juni 2016. De witte, zwarte, en roze modellen worden verkocht vanaf €584,00.

  Lees verder

3 artikel(en)