Speciaal voor Kerst: Gratis Deluxe Giftbox. Bekijk deal!

Blog

Spotify

 • Gaat Apple music Spotify overtreffen?

  In de eerste maanden van 2018 zijn Apple Music en Spotify hevig aan het concurreren met elkaar. Apple krijgt steeds meer abonnees erbij, dit bevestigde zij met 36 miljoen abonnees wereldwijd. Spotify kondigde in het begin van het jaar aan dat zij de eerste muziekprovider zijn ter wereld met 70 miljoen abonnees. Wil je meer weten over de strijd tussen Apple en Spotify? Lees dan veder!

  Bron: http://blog.phdlabs.com

  Lees verder

 • Jouw perfecte spotify playlist maken

  Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen Spotify. We houden er allemaal van om onze favoriete artiesten te volgen en urenlang te genieten van muziek. Maar hoe vind men op Spotify nou eigenlijk de beste nieuwe liedjes, of nog beter:

   

  Hoe kan ik de perfect Spotify Playlist maken?

  We zullen je een paart trucjes geven, hoe jij nieuwe muziek en artiesten kunt vinden, of zelfs hele afspeellijsten kunt vinden op basis van jouw muzieksmaak.

   

  1. "Discover Weekly"

  Spotify bidet een leuke functie aan, waarmee jij gemakkelijk liedjes naar jouw muzieksmaak kunt vinden. In de zogenoemde “Discover Weekly” lijst geeft het bedrijf 30 nummer weer die je nog nooit beluisterd hebt, maar die je misschien wel leuk vindt. Wij hebben het de afgelopen weken getest en zijn erg onder de indruk. Met de ‘Discover Weekly’ afspeellijst is het nog nooit zo makkelijk geweest om nieuwe artiesten en liedjes te vinden.

  Perfecte Spotify Playlist Afbeelding van Gizmodo.com.au

  Lees verder

2 artikel(en)