Blog

stijl

 • B2B met GoCustomized

  GoCustomized personaliseert je levensstijl

  Met trots ontstaan in Amsterdam

  GoCustomized ligt in Amsterdam West in de bruisende wijk Frederik Hendrickbuurt. In het kantoor is de productie en magazijn ook aanwezig. Met een team van lokale en internationale experts zijn wij trots om de projecten van onze klanten wereldwijd te realiseren.

  Maak je stijl perfect door je telefoons en tablets van je medewerkers te beschermen met een uniek hoesje met het bedrijf ontwerp erop bedrukt.

  Geef het beste professionele cadeau met een gepersonaliseerd item speciaal ontworpen voor de ontvanger

  GoCustomized heeft in het verleden al met veel grote namen samen gewerkt in allerlei industrieën.

  Waarom met ons samenwerken?

  Sinds de oprichting in 2012 is GoCustomized uitgegroeid tot marktleider in de markt van telefoon/tablets hoesjes, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij GoCustomized begrijpen wij het belang van onze klanten om precies te geven wat ze nodig hebben. Naast dat we een product producent zijn, willen we ook voldoen aan de behoeften van onze klanten, terwijl ze het een ongeëvenaarde ervaring biedt. Als je iets nodig hebt, dan krijgen wij het, en als je iets wenst, zullen wij het realiseren. Aangezien alle productiefaciliteiten in hetzelfde gebouw zijn, kunnen wij gemakkelijk ervoor zorgen dat alle wijzigingen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kan je zeker zijn dat wij naast de perfecte producten, ook een uitstekende service bieden.

  Wat bieden wij aan

   

  Naast de eerder genoemde producten, bieden wij ook een ruim assortiment aan met voordelen en optionele extra’s. Altijd wordt er eerst een gratis voorbeeld verstuurd, hiermee kan je ideeën creëren voordat je gaat beslissen. Daarnaast profiteer je van een afdrukservice van de beste kwaliteit! Je kan een keuze maken tussen 350 modellen, waaronder meer dan 150 verschillende telefoons. Dit wordt binnen 2 dagen verzonden met express levering en geen verzendkosten.

  Hoe zijn wij te bereiken?

  Heb je al een idee in gedachte? Wij zijn hier om te helpen. Stuur ons een e-mail op het onderstaande adres en we kunnen je ideeën realiseren, bestel nu een gratis voorbeeld!

  sales@gocustomized.com

  Gillis van Ledenberchstraat 108

  1052VK Amsterdam

  Nederland

   

   

 • Ontdek welke case bij jou past!

  Welke case past bij jou?

  De keuze uit het aantal telefoonhoesjes is enorm. Er zijn hardcases, softcases, leren hoesjes en nog veel meer. Wanneer je overigens zelf een telefoonhoesje wil ontwerpen, kun je bij GoCustomized uit al deze type telefoonhoesjes kiezen. Maar voordat je dat gaat doen, welk telefoonhoesje past nou eigenlijk bij jou? Je kan daarvoor deelnemen aan een kleine persoonlijkheidstest om zo te bepalen welke case het best bij jou past. Noteer je antwoorden bij elke vraag en bekijk aan het einde welk type case bij jou past!

  Stijl

  phone case hard case wooden case hardcase vs. houten hoesje

  Bij GoCustomized vind je allerlei verschillende telefoonhoesjes. Daarbij kun je onderscheid maken tussen normale telefoonhoesjes en aparte telefoonhoesjes zoals leren telefoonhoesjes of houten bamboe cases. Welke stijl past bij jou?

  Houd het bij de basis - stijl: 1.

  In een restaurant bestel jij frietjes zonder saus. Je bent namelijk tevreden met wat je hebt en hebt geen behoefte aan iets extra's. Je ontwerpt zelf je telefoonhoesje, maar eigenlijk vind je de case al mooi zoals het is. Jij bent daarom het perfecte type voor een klassiek telefoonhoesje. De hardcases en softcases zijn in dit geval een geschikte keuze.

  Het mag wel iets stijlvoller - stijl: 2.

  Een pak is wellicht wat overdreven, maar een overhemd vind jij ideaal. Je hebt daarom iets meer nodig dan een softcase. Een portemonnee hoesje is daarom de oplossing. Vooral een portemonnee hoesje met een rondom bedrukking. Daardoor heb jij voldoende ruimte voor een ontwerp. Het portemonnee hoesje met een voorkant bedrukking is overigens een goed alternatief.

  Haal alles uit de kast! - stijl: 3.

  Jij bent iemand die voorop loopt en zich daar niets van aantrekt. In een restaurant bestel je de meest fijne gerechten en wanneer je aan het winkelen bent kijk jij naar kleding waarmee je zal opvallen. Een telefoonhoesje dat indruk maakt op je vrienden is dan ook de beste keuze voor jou. In dit geval is een gegraveerd leren of houten hoesje de geschikte keuze. Daarnaast zal een ultralight hoesje ook niet misstaan.

  Bescherming

  phone case tough case Een tough case is de beste bescherming.

  Een zo dun mogelijk hoesje - bescherming: 1.

  Een telefoonhoesje moet uiteraard de telefoon beschermen. Echter, sommige hoesjes kunnen door de dikte teveel ruimte in beslag nemen in een broekzak of tas. Mocht jij dat ook vervelend vinden dan kan je kiezen voor een ultralight case. Het hoesje is dun en een licht gewicht onder de telefoonhoesjes. Velen kiezen dan ook voor dit hoesje om het subtiele en dunne uiterlijk.

  Een betrouwbare bescherming - bescherming: 2.

  Je vind het zeer belangrijk dat je telefoon van een goede bescherming is voorzien. Bij GoCustomized is er dan ook een heel arsenaal aan telefoonhoesjes om je telefoon te beschermen. Met een van deze hoesjes hoef jij je dan ook geen zorgen te maken om je telefoon. In dit geval zou je zeker moeten kijken naar de portemonnee hoesjes. Een portemonnee hoesje beschermt namelijk niet alleen de achterkant maar ook de voorkant. Zo kun je er zeker van zijn dat je telefoon te allen tijden wordt beschermt.

  De nucleaire bunker - bescherming: 3.

  Je gaat naar school in een tank en draagt op de fiets een helm, en dat allemaal omdat je het ook echt nodig hebt. Plastic bekers zijn zelfs nodig zodat jij in huis niets zal breken. Want als er iets te breken valt dan ben jij vaak de verantwoordelijke. Wat jij ook doet, alles valt uiteen in duizend stukjes. Jouw smartphone hebt dan ook elke vorm van bescherming nodig. Een leren hoesje of een tough case is in dat geval de beste oplossing.

  Prijs

  Bij GoCustomized kan je al een telefoonhoesje ontwerpen vanaf €14,95. Echter, iedereen is verschillend in wat zij willen betalen voor een telefoonhoesje.

  Koopjesjager - prijs: 1.

  Ben jij altijd op zoek naar de beste deal en wil jij niet teveel betalen? In het geval van een telefoonhoesje is een hardcase of softcase de beste deal er is. Deze telefoonhoesjes kosten €14,95. Voor deze prijs heb je een betrouwbare bescherming en een uniek telefoonhoesje. Het is een uitstekend telefoonhoesje tegen een lage prijs.

  Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg - prijs: 2.

  Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel, maar je wilt niet teveel uitgeven. Bij GoCustomized vind jij een handjevol telefoonhoesjes die aan deze eisen voldoen. In dit geval gaat het om de flip cases, tough case, een rondom bedrukte hardcase en een houten hoesje. Deze hoesjes zijn een zeer solide bescherming en maken van jouw telefoon een eye-catcher!

  Jay-Z en Beyoncé - prijs: 3. 

  Jij bent het type voor champagne bij het ontbijt en laat het geld vliegen in de club. Misschien is dat een tikje overdreven voor onze telefoonhoesjes, want het duurste telefoonhoesje kost €30,-. Het leren hoesje is een absolute eye-catcher en behoort tot een van de meeste stijlvolle telefoonhoesjes die er zijn.

  phone case leather case Gepersonaliseerd leren hoesje

  Ontdek het perfecte telefoonhoesje voor jou!

  Noteer alle antwoorden van de verschillende categorieën en vergelijk de resultaten met de onderstaande tabel. Op deze manier zie jij welk telefoonhoesje het beste bij jou past. Laat in een reactie weten welk telefoonhoesje bij jou past!

  Telefoonhoesje Style Bescherming Prijs
  Hardcase (achterkant bedrukt)  1 2 1
  Hardcase (rondom bedrukt) 2 2 2
  Softcase 1 2 1
  Portemonnee hoesje / Flipcase 2 2 2
  Tough Case 1 3 2
  Ultralight Case 3 1 2
  Houten hoesjes 3 2 2
  Leren hoesjes 3 3 3

2 artikel(en)