Blog

telefoon

 • Nieuwe telefoons van 2017

  Een paar blogs geleden hadden wij het over de beste telefoons van 2016. Vandaag praten we over de nieuwe telefoons van 2017. Elk jaar komen er veel nieuwe telefoons uit, maar zullen die ook beter zijn als die uit 2016? Laten we beginnen met nummer 5!

  5. Microsoft Surface Phone

  nieuwe telefoons van 2017 Afbeelding van Stuff.tv

  Wij hebben het al langer over de Surface phone, maar 2017 is waarschijnlijk het jaar dat die ook eindelijk wordt uitgebracht! De Surface phone werkt met Windows 10, is waarschijnlijk gemaakt van metaal en heeft een 5.7 inch scherm. Daarnaast zou deze smartphone ook beschikbaar moeten worden in verschillende versies. Tot nu toe is alles rondom deze telefoon een beetje geheimzinnig, maar wij verwachten dat deze nog in het eerste halve jaar van 2017 op de markt komt!

  Lees verder

 • Review: WileyFox Spark

  Toen ik voor het eerst de naam van deze telefoon zag, ging er geen belletje rinkelen. Eigenlijk had ik nog nooit van dit merk telefoon gehoord. Daarom was het juist spannender om een kijkje te nemen in de specs van deze telefoon! Eens een keertje wat anders dan altijd maar weer Samsung, Huawei of Apple. Vandaag gaan we dieper in op de nieuwe WileyFox Spark!

  WileyFox Spark Afbeelding van Techradar.com

  Lees verder

 • Review: Sony Xperia X

  De release van Sony telefoons is altijd erg spannend, omdat het Japanse bedrijf nooit teleurstelt met hun kwaliteit en hun design. De meeste Xperia telefoons hebben een premium metalen omhulsel en luxe glazen beeldschermen, niet te vergeten de goede camera’s. In dit artikel nemen we deze nieuwe telefoon onder de loep en zullen we onder meer de specificaties bespreken. Heb jij deze telefoon al in je hand, maar heb je nog iets nodig om het te beschermen? Neem dan een kijkje bij onze Sony Xperia X cases!

  sony xperia x model Afbeelding van SONYMOBILE

   

  De Sony Xperia X werd aangekondigd in februari 2016 en de verkoop begon op 1 juni 2016. De witte, zwarte, en roze modellen worden verkocht vanaf €584,00.

  Lees verder

 • Een beschadigd telefoonscherm repareren?

  Repareer je telefoonscherm zonder het te vervangen

  Iedereen kent die vervelende krasjes wel op het telefoonscherm. Het is eigenlijk zonde om hiervoor je telefoonscherm te laten vervangen. En laten repareren doe je ook niet zomaar, want de reparatiekosten zijn namelijk vaak prijzig. Daarom kijken wij vandaag naar een goedkopere oplossing. Kun jij het telefoonscherm namelijk niet gewoon zelf repareren?

  Telefoonscherm bron: thenextweb.com

  Lees verder

4 artikel(en)