Blog

telefoonhoesje met foto

 • Hardware problemen die veel voorkomen

  Vervelende hardware problemen oplossen

  Smartphones zijn bijzondere toestellen die te allen tijden moeten worden beschermd. Echter, soms zijn er onderdelen van de telefoon die niet functioneren zoals zij moeten doen. Wij hebben daarom een lijstje samengesteld met meest voorkomende hardware problemen.

  Een kapot beeldscherm

  Als jij een klunzig persoon bent, dan heb jij waarschijnlijk dit probleem al eens eerder meegemaakt. Heb jij worsten vingers? Of eindigt alles wat jij aan raakt op de vloer? Als het antwoord ja is, dan ken jij zeker de pijn die je voelt bij een kapot beeldscherm.

  Helaas zal je in dit geval de telefoon toch echt voor een reparatie moeten opsturen. Sommigen beweren kleine krasjes met tandpasta te kunnen herstellen, maar of dit echt werkt is niet bekend. Daarnaast is het niet bekend of het op langere termijn schade aanricht. Daarom kun je het beste de telefoon opsturen. De fabrikant van jouw smartphone zal het beeldscherm vervangen voor een nieuwe. Natuurlijk dien je wel te betalen voor het nieuwe beeldscherm en de prijzen kunnen per fabrikant verschillen.

  Lees verder

 • Een gepersonaliseerd telefoonhoesje met foto

  Wil jij een telefoonhoesje met foto ontwerpen?

  Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van gepersonaliseerde telefoon- en tablethoesjes. Ons doel is daarnaast om je te helpen met het kiezen van een perfect ontwerp voor jouw telefoonhoesje.  Een eigen telefoonhoesje met foto of afbeelding laat namelijk zien wie jij bent of waar je voor staat. Om het ontwerpen nog leuker te maken, kun je aan de hand van vijf categorieën een type design kiezen. Wij matchen hierbij verschillende karakters met verschillende ontwerpen. Ben jij benieuwd in welke categorie jij past?

  Telefoonhoesje met foto

  Lees verder

 • Het perfecte Moederdag cadeau

  Ben jij op zoek naar een Moederdag cadeau?

  Wil jij je allerliefste moeder verrassen met een Moederdag cadeau, maar heb je nog geen flauw idee wat je gaat geven? Wij geven je vandaag enkele praktische en originele Moederdag cadeau tips.

  Polaroid onderzetters
  De Polaroid zijn originele foto onderzetters. De luxe onderzetters zijn van gehard glas met een witte rand om ze een echte Polaroid look te geven. Deze onderzetters zijn geschikt voor foto's van 8 x 8 cm. Dit is een uniek cadeau want zo heeft je moeder de mooiste herinneringen binnen handbereik. Wanneer jullie koffie met elkaar gaan drinken liggen de herinneringen namelijk al op tafel!

  Moederdag cadeau Bron: Megagadgets.nl

  Lees verder

3 artikel(en)