GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

telefoonhoesje ontwerpen

 • Een gepersonaliseerd telefoonhoesje met foto

  Wil jij een telefoonhoesje met foto ontwerpen?

  Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van gepersonaliseerde telefoon- en tablethoesjes. Ons doel is daarnaast om je te helpen met het kiezen van een perfect ontwerp voor jouw telefoonhoesje.  Een eigen telefoonhoesje met foto of afbeelding laat namelijk zien wie jij bent of waar je voor staat. Om het ontwerpen nog leuker te maken, kun je aan de hand van vijf categorieën een type design kiezen. Wij matchen hierbij verschillende karakters met verschillende ontwerpen. Ben jij benieuwd in welke categorie jij past?

  Telefoonhoesje met foto

  Lees verder

 • Accessoires: Must-haves voor je iPhone!

  Welke accessoires moet jij echt kopen voor je iPhone?

  Een accessoire voor je iPhone maakt het leven een stuk gemakkelijker. Wij schrijven vandaag daarom over 5 accessoires die jij echt nodig hebt!

  Telefoonhoesjes
  Geef je telefoon de bescherming die het nodig heeft. Een hoesje is zonder twijfel een van de belangrijkste accessoire voor je iPhone. Bij beschadigingen zijn de reparatiekosten vrij duur. Een telefoonhoesje is dan een uitstekend idee om schade te voorkomen. Je kunt kiezen uit de standaard telefoonhoesjes die de telefoon slechts beschermen tegen vallen en stoten. Er zijn echter zoveel verschillende telefoonhoesjes. Je hebt zelfs telefoonhoesjes ter vervanging van je teddy beer.

  Bij GoCustomized kan jij echter een eigen telefoonhoesje ontwerpen. Deze telefoonhoesjes beschermen niet alleen jouw telefoon, ze geven je smartphone ook nog eens een unieke uitstraling. Een telefoonhoesje met foto is misschien wel een van de beste accessoires voor je telefoon.

  GoCustomized accessoires www.gocustomized.com

  Lees verder

2 artikel(en)