Blog

Telefoonhoesje om je telefoon te beschermen

Introductie van onze familie

Tegenwoordig worden alle smartphones dunner en lichter en is het dus een must om je telefoon te beschermen. Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes beschikbaar op de markt maar bij GoCustomized helpen we je bij het vinden van het perfecte telefoonhoesje. Van de normale hardcase tot de verfijnde houten case heeft GoCustomized een breed assortiment met verschillende materialen. Het is natuurlijk altijd leuk om te weten welke materialen er worden gebruikt voor uw telefoonhoesje dus daarom willlen wij dit graag in detail uitleggen.

telefoonhoesje 1

Telefoonhoesje

Hardcase

telefoonhoesje 2
We hebben 4 verschillende type hardcases, verkrijgbaar in zwart, wit of transparant. U kunt de randen in diverse kleuren krijgen of ervoor kiezen om de case rondom bedrukt te nemen.

1) Gemaakt van gepolijst plastic met een krasvaste en matte afwerking. Op de achterkant is de afbeelding geprint gebruikmakend van UV print.
2) Gemaakt van gepolijst plastic en deze case heeft een krasvaste en glanzende afwerking. De hoge kwaliteit afbeelding op de achterkant van het telefoonhoesje komt voort uit sublimatie print.
3) Gemaakt van gepolijst plastic met een krasvaste en matte afwerking. De hoge kwaliteit afbeelding op de achterkant van het telefoonhoesje komt voort uit sublimatie print.
4) Gemaakt van gepolijst plastic en deze case heeft een kras-, slijtvast en glanzende afwerking.
De hoge kwaliteit afbeelding op de achterkant van het telefoonhoesje komt voort uit sublimatie print.

Softcase

telefoonhoesje 3
GoCustomized heeft 2 type softcase beide verkrijgbaar in zwart wit of transparant. Dit zijn de materialen en technieken die we ervoor gebruiken.

1) Gemaakt van siliconen met een kras-, slijtvaste en matte afwerking. De hoge kwaliteit afbeelding op de achterkant van het telefoonhoesje komt voort uit UV print.
2) Gemaakt van siliconen met een kras-, slijtvaste en glanzende afwerking. De hoge kwaliteit afbeelding op de achterkant van het telefoonhoesje komt voort uit sublimatie print.

Slimcasetelefoonhoesje 4
Een speciaal model voor degene die het lichtste en dunste telefoonhoesje willen. Gemaakt met glanzend plastic met een kras-, slijtvast en matte afwerking. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, zwart of transparant. De hoge kwaliteit afbeelding op de achterkant van het telefoonhoesje komt voort uit UV print.

Toughcase  

telefoonhoesje 5
Deze case bestaat uit 2 delen. De buitenkant is gemaaakt van gepolijst plastic en de grijze binnenkant is gemaakt van siliconen. De case heeft een kras-, slijtvaste en glanzende afwerking. De UV print zorgt voor een rondom bedrukking.

Portemonnee hoesjetelefoonhoesje 6
Dit telefoonhoesje is te verkrijgen in verschillende materialen.

1) Deze versie is gemaakt van canvas met een kras- en slijtvast en matte afwerking. De afbeelding is geprint op de voorkant gebruikmakend van sublimatie print. Je kan kiezen uit zwart of wit voor de achterkant.
2) Deze versie is gemaakt van gepolijst plastic en vinyl leer met een anti kras en slijtvast afwerking. Bovendien bevat deze versie een glanzend laagje. Deze versie is rondom bedrukt door UV print.
3) Deze versie is gemaakt van canvas en gepolijst plastic met een kras-, slijtvast en glanzende afwerking. De afbeelding is afgedrukt in hoge resolutie gebruikmakend van sublimatie print.
4) Gemaakt van verfijnd plastic en vinyl leer met een kras-, slijtvast en glanzende afwerking. De afbeelding is afgedrukt op de witte voorkant gebruikmakend van UV print.

Flipcovertelefoonhoesje 7
Flipscovers zijn gemaakt van synthetisch leer, canvas, gepolijst plastic met een kras- en slijtvaste afwerking en matte afwerking.

1) Deze versie is gemaakt van verfijnd plastic met synthetisch leer en een kras-, slijtvaste matte afwerking. De afbeelding is op de zwart witte voorkant geprint gebruikmakend van UV print.
2 Deze versie is gemaakt van canvas en gepolijst plastic met een kras-, slijtvaste en glanzende afwerking. De afbeelding is geprint in hoge resolutie op de achterkant van het telefoonhoesje. Gebruikmakend van sublimatie print met keuze uit zwart of wit.

Smart covertelefoonhoesje 8
De smart cover is speciaal gemaakt voor tablets. Het word magnetisch gevestigd aan jouw tablet, en wanneer je jouw smartcover opent zal de tablet automatisch aangaan. We bieden twee verschillende types smartcovers aan.

1 Deze versie is gemaakt van siliconen met een kras-, slijtvaste en matte afwerking. De afbeelding is op de witte voorkant geprint gebruikmakend van UV print.
2 Gemaakt van siliconen en gepolijst plastic met een kras-, slijtvaste en glanzende afwerking. De afbeelding is geprint in hoge resolutie op de voorkant met een witte of transparante achtergrond. Gebruikmakend van UV print.

Tablet hoestelefoonhoesje 8
Gemaakt van neopreen met een kras-, slijtvaste en matte afwerking. De afbeelding is rondom bedrukt over de hele hoes. Gebruikmakend van sublimatie print.

Houten hoesjetelefoonhoesje 9
Twee totaal verschillende hoesjes waar de nadruk vooral ligt op de print techniek.

1 Gemaakt van bamboo en gepolijst plastic met een kras-, slijtvaste en matte afwerking. De afbeelding is UV geprint op de achterkant in hoge resolutie. Je kan kiezen tussen een zwarte en bruine basis kleur en het resultaat van de afbeelding heeft een semi-transparante afwerking.
2 Gemaakt van bamboo en gepolijst plastic met een kras-,slijtvaste en matte afwerking. De afbeelding is ingegraveerd in hoge resolutie op de achterkant. Keuze uit zwarte en bruine basis kleuren.

Leren hoesjetelefoonhoesje 10
Gemaakt van echt buffel leer met een kras-, slijtvaste en matte afwerking. Keuze uit een zwart of bruine leren telefoonhoesje in verschillende maten. Ook heeft het leren hoesje voor de tablet een sluiting bovenaan.

Glazen achterkant Alleen verkrijgbaar voor iPhone 4, gemaakt van glas met een glanzende, kras- en slijtvaste afwerking.

Neem snel een kijkje op onze webwinkel en sluit je aan bij de familie!

Geef een reactie