MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Telefoonhoesjes met heerlijke food-ontwerpen!

Three Meal Course

Heb je honger naar een stijlvol telefoonhoesje? Hier bij GoCustomized hebben we wat nodig is om aan je eetlust te voldoen. Onze website biedt je een à la carte menu met heerlijke food- ontwerpen voor je persoonlijke telefoonhoesje. Ga naar onze Customizer, waar je alle benodigde ingrediënten vindt om je eigen telefoonhoesje te bakken. Wat dacht je van een fruitig hoesje als voorgerecht? Gevolgd door een sappige hamburger en als toetje een ijsje? Als je niet van voorgekookte maaltijden houdt, kun je ook je eigen food-telefoonhoesjes maken door eenvoudig je food foto te uploaden!  Als dit te veel informatie is om te verteren, klik dan vooruit om een ​​kijkje te nemen in onze menukaart.

GoCustomized

Spicy voorbeelden

Pittige telefoonhoesjes voor eten

Wist je dat de heetste peper ' Naga Jolokia' in Tezpur in India te vinden is? Dit is telefoonhoesje is nog veel heter dan deze peper! Ontwerp dit telefoonhoesje op GoCustomized.

Zoete voorbeelden 

Mopshonden en gebakjes

Mopshonden en gebakjes! Niets is zoeter dan deze combinatie. Deze zoete voorbeelden zijn met liefde gemaakt door ons team!

Frisse en fruitige voorbeelden 

Fruitige etuis voor telefoontoestellen     

Ontwerp een fris en fruitig telefoonhoesje op onze website! Wij hebben gekozen voor onze favoriete fruitsoort!

Gezonde voorbeelden 

Avocado-koffer     

Een avocado is het symbool van de liefde.  Met dit telefoonhoesje draag je jouw liefde op je telefoon!

Pitaya voorbeelden

Goedemorgen!     

100 g pitaya heeft 268 calorieën. Wil je het goede nieuws weten? Het telefoonhoesje van GoCustomized heeft 0 calorieën. Bovendien is een pitaya veganistisch en glutenvrij!

Snoep voorbeelden

Candy rage voedsel telefoon gevallen     

Jaarlijks worden wereldwijd meer dan 1,76 miljard rood met witte snoepjes geproduceerd. Al deze snoepjes zien er hetzelfde uit  ... Maar op je telefoonhoesje ziet het er toch anders uit! Ontwerp vandaag nog dit unieke telefoonhoesje bij GoCustomized.

De leukste websites voor food-foto's 

Soms kan het moeilijk zijn om de perfecte food- foto te maken voor op de achterkant van je telefoonhoesje. Daarom hebben we een top 3 van gratis websites voor je uitgekozen met heerlijke afbeeldingen.

1. Foodiesfeed -  fotografen van over de hele wereld delen hier hun foto's.

2. Unsplash -  Meer dan 550.000 foto's met hoge resolutie.

3.  Pexels - Geweldige foto's die gratis zijn om te gebruiken.

Maak een food- telefoonhoesje

  1. Ga naar GoCustomized
  2. Selecteer het gewenste telefoonhoesje en klik op 'ontwerp nu'.
  3. Klik bij 'Upload' op collecties en dan op ' featured' om de food-ontwerpen te vinden. Of upload je eigen afbeeldingen!
  4. Nadat je het perfecte ontwerp voor je de telefoonhoesje hebt gekozen,  kun je het hoesje bestellen. Wij zorgen ervoor dat je hoesje binnen 24 uur wordt geproduceerd en verzonden.

Bon Appétit!

 

Geef een reactie