Blog

Telefoonhoesjes van celebrities - Wat is de trend?

Vandaag is je mobiel veel meer dan alleen een telefoon; Het is een statussymbool, dat men graag laat zien. Met name de telefoonhoesje van bekendheden variëren in vormen en kleuren. Sommige mensen steken hun telefoon graag in wat meer ‘BlingBling’, anderen hebben daarin tegen liever een bloemenprint of enkel een quote! Een ding is zeker, het hoesje moet anders zijn als alle anderen.

Celebrities met hun telefoonhoesje Afbeedling van Public.fr

Wij presenteren je de telefoonhoesjes van beroemdheden

Hoesjes met een dierenprint zijn schattig en zeker niet overdreven. We zien deze trend bij de Kardashians: Kendall Jenner heeft een onopvallend telefoonhoesje met een kleine giraffe er op. Irina Shayk heeft op haar telefoon een leuke kat. Waarschijnlijk willen ze niet nog meer aandacht op zich richten, wat ze waarschijnlijk toch al genoeg hebben! ;-)

Kendall Jenner en haar telefoonhoesje Afbeelding van Public.fr

Irina Shayk en haar Kattenhoesje Afbeelding van Public.fr

De it-girl Alexa Chung bekleed haar telefoon met wat meer klasse. Het lijkt erop of zij een hoesje heeft van Chanel. Om een uniek telefoonhoesje te hebben, heeft Paris Hilton voor een telefoonhoesje gekozen wat lijkt op het parfum flesje van Chanel no. 5!

Alexa Chung en haar telefoonhoesje

Paris Hilton met haar opvallende Chanel hoesje Afbeelding van Public.fr

Zowel Rihanna en Kris Jenner bezitten een telefoonhoesje met Quotes. RiRi heeft het woord ‘Monster’ op haar hoesje staat en bij Krist staat er “Queen of F****** everything’. Wat ze daar mee willen zeggen? Heb jij een idee?

Monsterhoesje van Rihanna

Kris Jenner met haar telefoonhoesje Afbeelding van Public.fr

En voor onze onhandige beroemdheden zoals Cameron Diaz, is er altijd het telefoonhoesje met handgreep aan de zijkant. Misschien zodat de telefoon niet per ongeluk ‘weg kan vliegen’?! Een bijzonder hoesje is het zeker!

Telefoonhoesje met greep van Cameron Diaz Afbeelding van Public.fr

Dan zijn erg nog celebrities, zoals onze lievelingszangers Kary Perry, die de rest kunnen overtreffen. Het telefoonhoesje van deze ster is van het merk Moschino, wat lijkt op een bakje friet. De enige vraag die wij onszelf afvragen is, hoe kan ze met dit hoesje rondlopen zonder de hele tijd aan eten te denken? Wij zouden dat niet kunnen.

Friet telefoonhoesje van Katy Perry Afbeelding van Public.fr

De laatste categorie van sterren met de beste telefoonhoesjes is van die sterren die hun familie graag overal mee naar toe nemen. Of het nu gaat om J.LO, Tory Spelling of Heidi Klum, allemaal hebben ze een telefoonhoesje met foto’s van hun kinderen. Wij vinden het prachtig!

Heidi Klum en haar telefoonhoesje Afbeelding van Public.fr

Jlo met telefoonhoesje Afbeelding van Public.fr

Tory Spelling en haar telefoonhoesjes Afbeelding van Public.fr

 

Hoe zien jullie telefoonhoesjes eruit? Heb je inspiratie gekregen van deze celebrities? Ook jij kan j eigen persoonlijke telefoonhoesje ontwerpen! Bij GoCustomized maken we gebruik van speciale gereedschappen wat het mogelijk maakt om jouw eigen hoesje te maken! Of je graag je favoriete foto op je hoesje wilt of je graag een hoesje wilt uit kurk, bij ons kan het allemaal! Waar wacht je nog op? Let’s go!

Geef een reactie