Blog

Telefoonhoesjes voor de iPhone 7 Jet Black

Je bent vast wel wat pijnlijk video's tegen gekomen waar doorgedraaide mensen de kwaliteit van de nieuwe iPhone 7 Jet Black wilde testen. In die video's gingen ze met allerlei voorwerpen, zoals sleutels en messen, over de achterkant van de telefoon om te zien hoe lang deze stand hield. De conclusie die getrokken kon worden is dat de nieuwe iPhone 7 Jet Black niet erg bestand is tegen sleutels. Apple heeft zelfs aangegeven dat het beter is om een hoesje te kopen voor deze telefoon. Daarom laten we jou vandaag de leukste hoesjes zien voor de nieuwe iPhone 7!

iphone 7 jet black Afbeelding van Wccftech.com

Telefoonhoesjes voor de iPhone 7 Jet Black

  • Een telefoonhoesje met een design

iphone 7

Het eerste telefoonhoesje wat wij super leuk vonden was een persoonlijk iPhone 7 hoesje met een design! Op onze website vind je verschillende designs gemaakt door ontwerpers. Natuurlijk kun je ook zelf opzoek gaan naar een leuk ontwerp! Kijk bijvoorbeeld eens op Pinterest.

 

  • Een telefoonhoesje met een foto

iphone 7

Als je echt een helemaal persoonlijk hoesje wilt maken dan kun je natuurlijk ook je favoriete foto gebruiken als ontwerp! Bij GoCustomized kun je een foto uploaden vanaf je computer, Facebook of Instagram. Daarnaast kun je ook je eigen iPhone 7 hoesje maken. Zo kun je je favoriete herinnering overal mee naar toe nemen!

 

  • Een transparant hoesje

iphone 7

Met een transparant hoesje laat jij goed het design en de vormen van jouw iPhone 7 Jet Black zien, terwijl je hem toch goed beschermt. Je kunt hier witte, grijze of roze transparante hoesje kopen.

 

  • Een Apple hoesje met batterij

iphone 7

Als je batterij altijd leeg is en er is geen stopcontact bij je in de buurt, dan is dit hoesje van Apple voor jou gemaakt. Als je je telefoon aan de oplader legt met dit hoesje, dan wordt zowel de telefoon als het hoesje opgeladen. Met een volle telefoonbatterij en de extra batterij kun je wel tot 26 uur genieten van je favoriete apps. Bovendien is het product gemaakt door Apple, waardoor het hoesje 100% veilig is om aan te sluiten aan jouw mobiel. Ook wordt de batterij status weergegeven in het vergrendelscherm van jouw iPhone 7.

 

  • Een extra beschermend hoesje

    iphone 7

 

Als je een beetje onhandig bent en je telefoon vaak laat vallen, dan is het misschien handig om ene extra beschermend hoesje te kopen. Dit hoesje heeft het militair certificaat MIL-STD 810G, wat betekend dat deze extra sterk is en goed bestand is tegen vallen. Bovendien heeft het hoesje een standaard, waardoor jij gemakkelijk video's kunt kijken!

 

Welk hoesje vind jij het leukst? Laat het ons weten in een reactie, of ontwerp je eigen persoonlijke telefoonhoesje bij GoCustomized!

 

Geef een reactie