GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

telefoonhoesjes

 • De beste telefoonhoesjes

  Ben je op zoek naar de optimale bescherming voor je telefoon? Wanneer je het perfect hoesje aan het zoeken bent, merk je al heel snel dat er veel verschillende soorten telefoonhoesjes zijn waaruit je kunt kiezen. Maar welk hoesje past er nou het beste bij jou? Ben je nieuwsgierig naar de hoesjes? Lees dan snel verder!

  Beste materiaal voor telefoonhoesjes

  Lees verder

 • Perfecte herfst hoesjes

  Het is eindelijk zo ver, herfst! Misschien wel het kleurrijkste seizoen van het jaar. De zomerkleding kan de kast weer in, in plaats daarvan kun je lekker in je hoodie naar school. Met het opkomende gladde en koude weer moet je wel je telefoon goed beschermen. Misschien is het leuk om jouw telefoon in een herfst thema te beschermen? Vandaag zullen we een paar van deze leuke designs, geheel in herfst stijl, laten zien.

  Herfst telefoonhoesjes Afbeelding van Dragobuono.aclibavari.org

  Lees verder

 • Telefoonhoesjes van celebrities - Wat is de trend?

  Vandaag is je mobiel veel meer dan alleen een telefoon; Het is een statussymbool, dat men graag laat zien. Met name de telefoonhoesje van bekendheden variëren in vormen en kleuren. Sommige mensen steken hun telefoon graag in wat meer ‘BlingBling’, anderen hebben daarin tegen liever een bloemenprint of enkel een quote! Een ding is zeker, het hoesje moet anders zijn als alle anderen.

  Celebrities met hun telefoonhoesje Afbeedling van Public.fr

  Lees verder

 • Hardware problemen die veel voorkomen

  Vervelende hardware problemen oplossen

  Smartphones zijn bijzondere toestellen die te allen tijden moeten worden beschermd. Echter, soms zijn er onderdelen van de telefoon die niet functioneren zoals zij moeten doen. Wij hebben daarom een lijstje samengesteld met meest voorkomende hardware problemen.

  Een kapot beeldscherm

  Als jij een klunzig persoon bent, dan heb jij waarschijnlijk dit probleem al eens eerder meegemaakt. Heb jij worsten vingers? Of eindigt alles wat jij aan raakt op de vloer? Als het antwoord ja is, dan ken jij zeker de pijn die je voelt bij een kapot beeldscherm.

  Helaas zal je in dit geval de telefoon toch echt voor een reparatie moeten opsturen. Sommigen beweren kleine krasjes met tandpasta te kunnen herstellen, maar of dit echt werkt is niet bekend. Daarnaast is het niet bekend of het op langere termijn schade aanricht. Daarom kun je het beste de telefoon opsturen. De fabrikant van jouw smartphone zal het beeldscherm vervangen voor een nieuwe. Natuurlijk dien je wel te betalen voor het nieuwe beeldscherm en de prijzen kunnen per fabrikant verschillen.

  Lees verder

 • 15 praktische, grappige en stoere cases

  We hebben bij GoCustomized veel creatieve en hilarische cases gezien! Er zijn zeker genoeg gekke hoesjes op de wereld en in dit artikel zullen wij, naar onze mening, de 15 meeste praktische, grappigste en stoere cases op een rijtje zetten. Misschien kun je creatieve ideeën opdoen voor je eigen case!

  5 Praktische cases

  Cases - beer

  Een flesopener en hoesje in één – zodat je telefoon beschermt is, stel dat je biertje geschud was voordat hij wordt geopend.

   

  fundas de movil

  Deze case is perfect voor milieu bewuste telefoongebruikers. Laad je telefoon op door middel van zonlicht! Je hoeft nooit meer de oplaadkabel te gebruiken, tenzij het donker is, of winter, of je woont op de Noordpool.

  Lees verder

 • Een gepersonaliseerd telefoonhoesje met foto

  Wil jij een telefoonhoesje met foto ontwerpen?

  Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van gepersonaliseerde telefoon- en tablethoesjes. Ons doel is daarnaast om je te helpen met het kiezen van een perfect ontwerp voor jouw telefoonhoesje.  Een eigen telefoonhoesje met foto of afbeelding laat namelijk zien wie jij bent of waar je voor staat. Om het ontwerpen nog leuker te maken, kun je aan de hand van vijf categorieën een type design kiezen. Wij matchen hierbij verschillende karakters met verschillende ontwerpen. Ben jij benieuwd in welke categorie jij past?

  Telefoonhoesje met foto

  Lees verder

 • Telefoonhoesjes zijn belangrijk!

  Telefoonhoesjes: 5 redenen waarom deze belangrijk zijn

  In deze blogpost lees je waarom telefoonhoesjes belangrijk zijn. Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar waar dient zo'n telefoonhoesje nou voor? Is het echt wel noodzakelijk om een hoesje te gebruiken of kan je smartphone prima zonder. Wij geven je 5 redenen waarom telefoonhoesjes belangrijk zijn.

  Bescherming bij dagelijks gebruik
  De belangrijkste taak van een telefoonhoesje is dat het de smartphone beschermt. De smartphones van tegenwoordig zijn natuurlijk niet goedkoop en bij beschadigingen zijn de reparatiekosten ook nog eens duur. Een telefoonhoesje voorkomt echter al dit soort problemen. Tegenwoordig kun je een eigen telefoonhoesje ontwerpen en de bescherming van je telefoon van een unieke uitstraling voorzien.

  Knipsel

  Lees verder

 • Welkom!

  Welkom op de GoCustomized blog!

  gocustomized-hoezen-660x307

  Wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws over de huidige smartphones, de leukste telefoon accessoires en de meest originele cadeau tips.

8 artikel(en)