Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Telefoons uit de toekomst

De iPhone 7 series is net uitgekomen, maar wacht jij op een andere soort telefoon zodat je je oude telefoon eindelijk kunt vervangen?  Of wil je gewoon liever niet zo veel betalen voor een nieuwe telefoon? Dan heb je vandaag geluk, want we gaan vandaag kijken naar de beste telefoons die in de nabije toekomst worden uitgebracht.

Beste nieuwe telefoons 2016 Afbeelding van Bestproducts.com

De nieuwe telefoons:

1. Google Pixel - Oktober 2016

De geruchten zijn nog niet bevestigd, maar er wordt wel veel over gepraat  over de Nexus series, die waarschijnlijk wordt omgetoverd tot de pixel series. Google wilt er niet veel over kwijt, maar op 4 oktober is er een evenement waar ze waarschijnlijk hun nieuwe vlaggenschip gaan aankondigen. Hij komt waarschijnlijk in twee varianten; the Pixel (5 inch scherm) en de Pixel XL (5.5 inch scherm) en wordt gemaakt door Huawei of HTC. We kunnen aannemen dat deze telefoon zal draaien op Andoid 7 Nougat en dat hij een 12MP camera heeft. De tijd zal leren wanneer deze telefoon op de markt komt.

Beste smartphones in 2016 Afbeelding van Andoridauthority.com

2. Nokia C1 - Q4 2016

Nokia heeft een tijdje geleden aangekondigd dat ze weer telefoons gaan produceren. Deze telefoons zullen draaien op Android. Maar wat kunnen we nu verwachten van Nokia? Maak kennis met de nieuwe Nokia C1. Het is nog niet bevestigd, maar we kunnen verwachten dat het vlaggenschip een 5.5 inch OLED scherm, een 22.7 MP camera en een metalen behuizing heeft. Daarnaast zal de telefoon draaien op Android 7.0 Nougat en is hij water en stof afstotend. Ik kijk er in ieder geval erg naar deze telefoon uit, omdat ik ben opgegroeid met Nokia. Maar zal deze telefoon genoeg zijn om Nokia weer mee te laten doen op de markt?

Beste nieuwe telefoons Afbeelding van Vedaapps.com

3. Samsung Galaxy X - 2017

Herinner je nog de tijd dat iedereen een klap telefoon had? Sommige mensen gebruiken ze nog steeds, maar deze telefoons zijn vaak oud en hebben geen nieuwe specificaties. Deze telefoon is ook nog niet officieel aangekondigd, maar de Samsung Galaxy X zou de markt van smartphones compleet kunnen veranderen. Samsung wilt er niet veel over kwijt, maar ze hebben wel patenten aangevraagd voor buigbare schermen. De nieuwe X series zal tegelijkertijd met de S8 en de S8 Edge worden gelanceerd, we moeten dus nog even tot die tijd wachten om te zien hoe het ontwerp uiteindelijk is geworden.

Beste nieuwe smartphones Afbeelding van Youtube.com

4. Microsoft Surface - Herfst 2017

Het ziet er naar uit dat Microsoft z'n Lumia series stop zet om een nieuwe lijn van telefoons uit te brengen, de Surface series. Er gaan geruchten dat het nieuwe vlaggenschip van Microsoft een 5,2 Inch AMOLED scherm heeft, een 21 MP camera en een 8 MP front camera heeft. Daarnaast heeft de telefoon waarschijnlijk 8GB RAM. Niet is nog zeker, maar Microsoft heeft deze stap al tijden gepland. Ook bij deze telefoon zal de tijd het leren.

Beste nieuwe smartphones Afbeelding van Forbes.com

Naar welke telefoon kijk jij het meeste uit? Of zit je op een andere telefoon te wachten? Laat het ons weten in de reacties!

In de tussentijd, waarom zou je je huidige telefoon niet beschermen met een persoonlijk telefoonhoesje?!

 

 

Geef een reactie