Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Tips voor Android gebruikers

Een deel van de allure van een Android-apparaat is de vrijheid en personalisatie dat het besturingssysteem verleent aan u. In vergelijking met de iPhone kan worden gezegd dat de Android-telefoons iets minder intuïtief en eenvoudig te bedienen zijn - de kosten van deze vrijheid. Afhankelijk van uw niveau van de technologie van de telefoon, kan dit zowel een zegen of een vloek zijn. Daarom zullen we met u enkele nuttige Android tips en trucs bespreken voor het maximaliseren van uw ervaring!

bloggie Foto van Lifehack.org

1. Maak optimaal gebruik van je Android telefoon.

Android Afbeelding van Lifehack.org

Veel mensen concluderen dat hun Android-telefoon te sterk lijkt op die van de iPhone. Alleen als je een echte kenner bent weet je dat dit in de praktijk zeker minder waar is. Android biedt interessante en handige functies die gemakkelijk aan uw home-scherm kan worden toegevoegd, zoals: widgets, zoek bars, enz. Als u alle widgets die u beschikbaar heeft om op uw apparaat te vinden, gaat u naar uw pagina apps en selecteer widgets aan de top. U zult verrast zijn hoe veel interessante mogelijkheden er voor u beschikbaar zijn!

 

 2. Gebruik de toegang van de verborgen Developer options

Android Foto van Lifehack.org

We laten ons even los van het laatste standpunt. Dit is een nieuwe tip om echt een gevoel te krijgen van hoe klantgericht Android nou is. Activeer de developer mode. Ga naar Instellingen -> vervolgens klikt u op "build-number" zeven keer. Het apparaat moet dan zeggen: "You’re now a developer". Zodra je dat hebt gedaan, ga dan terug naar de systeeminstellingen en je ziet nu "developer opties." Een van de leuke dingen die je nu kunt doen is het verminderen van de tijd die het kost om animaties te verwijderen. Hierdoor word jouw toestel veel sneller. Er zijn tal van andere aanpassingen voor u om te ontdekken!

 

3. Ontdek nuttige informatie op je vergrendelscherm

Android

Zoals je nu weet, kunt u een aantal interessante widgets op je startscherm plaatsen. Daarnaast, kun je hetzelfde doen voor je lock screen! Dit betekent dat u toegang heeft tot bepaalde belangrijke informatie, zonder dat je de telefoon hoeft te ontgrendelen. Om dit te kunnen ga je naar Instellingen -> Beveiliging en tik je op "Schakelen widgets". Ga daarna naar je lockscreen en veeg dan naar links. Als je alles goed hebt gedaan verschijnt er een plusteken op uw scherm. Als u op dit plusteken drukt wordt u verwezen naar een scherm waar je widgets kan selecteren om op u ontgrendel scherm te zetten. Zet functies zoals uw e-mail, Google, weer, nieuwe berichten op uw vergrendelscherm.

Zo dat was het! Onze beste Android tips en trucs op een rijtje. Hopelijk heeft u nu een beter beeld hoe uw Android apparaat nog handiger te gebruiken is. Om even te herhalen:  

Wat zijn de beste Android tips?

  • Maak optimaal gebruik van de Android telefoon.
  • Gebruik de toegang van de verborgen Developer options
  • Bekijk nuttige informatie op je ontgrendelscherm.

Weet jij nog handige tips en trucs? Deel het met ons in de comments.

Geef een reactie