Blog

Tips voor Valentijnsdag

Valentijnsdag, het is erg commercieel geworden. Bij GoCustomized zijn we het daarmee eens. Daarom raden we je dit jaar aan om een cadeau te geven aan diegene op wie je gek bent, een cadeau dat jezelf hebt gemaakt. Dat wil zeggen, laat hem of haar zien hoe gek je op hem of haar bent door middel van een gepersonaliseerd cadeau. Iets dat stijl heeft en andere kant gerelateerd is aan je betere helft, want dat is wat hij of zij het leukst vindt, om een stuk van jou te hebben! Vervolgens zullen we je tips geven met ideale dingen die je kan geven op Valentijnsdag. Bovendien kunnen de meeste worden gedaan door materialen te recyclen of niet erg dure items. Blijf lezen om te ontdekken hoe je je partner deze Valentijnsdag kunt verrassen!

Paper tags with “kiss me” written on one of them next to a wrapped gift

14 februari Een zeer duidelijke en romantische datum voor sommige geliefden. Voor anderen een dag zo goed als een ander om hun liefde te tonen. Toch zijn we het er allemaal over eens dat het tonen van onze liefde voor die speciale persoon in ons leven altijd een goed idee is.

1. Een heerlijk ontbijt met diamanten

We willen allemaal graag de dag op een eenvoudige en mooie manier beginnen, dus waarom zou je je speciale persoon niet wakker maken met een goed ontbijt? Als ik je vraag naar de diamanten, nou, weet je welk antwoord, toch? Zij of hij is de diamant.

2. Deel je hobby

Lovers share a silhouetted bicycle ride, hands reaching out to each other

Heeft je partner een vreemde hobby of een muziek die je niet kunt uitstaan? Waarom niet nu op deze dag jouw favoriete sport samen uitoefenen of naar een concert van jouw favoriete groep gaan?

3. De klassieke romantische brief

Het klinkt heel typisch, maar juist om die reden is het geen bron die we vaak gebruiken. Dus het zal je geliefde daarom verrassen.

4. Kaartspel

Zonder twijfel zal hij of zij dit geweldige idee heel leuk vinden. Je hoeft alleen maar een reden te schrijven waarom jij je partner leuk vindt in elk van de kaarten in het spel.

5. Herleef een herinnering

Het leuke moment waar je zo vaak aan terug denkt omdat het geweldig was.  Waarom niet herhalen en oude herinneringen herbeleven?

6. Besteed tijd samen

Tijd is geld, waarom niet je vermogen delen? Geniet samen van een dag!

7. Werkt "Bloemen en chocolaatjes" nog steeds?

Ondanks dat het een klassieker is, willen we allemaal snoep en bloemen krijgen! Dat klopt, verander het een beetje door een notitie of foto toe te voegen.

8. Hoesjes van de liefde

Vandaag hebben we altijd onze mobiele telefoon in de buurt, dus door hem of haar een gepersonaliseerd telefoonhoesje voor de iPhone te geven, hier kan je een leuke foto laten bedrukken op het hoesje. De mobiel van je geliefde en die van jou zal beschermd zijn + een leuke foto die je samen deelt.

9. leef de muziek!

Het is bewezen dat we muziek associëren met goede herinneringen en geluk, dus waarom zou je het niet een goede dosis geven?

10. Empathie voor een dag

Is je partner fan van heavy metal of houd hij of zij van de Hipster roll? Deel je stijl een dag en laat hem of haar voelen dat je hem of haar steunt. We houden er allemaal van om geaccepteerd te worden en nog meer door onze partner.

Laat ons in de comments weten wat je vindt van onze cadeautips vind voor Valentijn!

Geef een reactie