Blog

Top 10 beste films van het moment

Er worden het hele jaar door verschillende films uitgebracht. Sommige zijn grote Amerikaanse blockbusters, ander films hebben een klein budget. Ook staan sommige van deze films al in de eerste week in de top 10 ranglijst, van anderen hebben we niet eens door dat ze bestaan. Vandaag hebben we een selectie van de 10 beste films van het jaar!

 

Capture

De beste films van het moment

10. Bad Moms - Komedie

Met Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn.

Bad Moms 10 beste films Afbeelding van Trailers.apple.com

Een typisch Amerikaanse komedie en een perfecte film voor een 'girls night out'. Bad Moms verteld het verhaal van drie moeders die een beetje moe zijn van het perfecte moederschap. Ze beslissen om rebels te doen en negeren hun verantwoordelijkheden voor een korte periode. Een grappige nieuwe film door de makers van the Hangover.

 

 

9. Me before you– Romantisch drama

Met Emilia Clarke, Sam Claflin.

Me before you Afbeelding van Popsugar.com

Een verfilming van het gelijknamige boek. De film gaat over een ontmoeting tussen Louisa, 26, en Will, een verlamde man. Louise wil de levenswil van Will herstellen, waardoor er een liefde tussen deze twee opbloeit. Een typische Amerikaanse romantische drama.

 

 

8.Colonia- Drama, Historie, Thriller

Met Emma Watson.

Colonia Afbeelding van Joblo.com

Een historische film dat zich afspeelt in Chili in 1973. Daniel, de vriend van Lena, wordt opgesloten in een geheim kamp wat ligt binnen een sekte bestuurd door een ex-nazi. Ze doet alles om hem te helpen en gaat daarom vrijwillig naar het kamp, Colonia Dignidad. Misschien komt ze er wel nooit meer uit. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en is erg aangrijpend.

 

 

7. Conjuring 2- Horror

Met Vera Farmiga, Patrick Wilson.

The conjuring 2 Afbeelding van Addictedtohorrormovies.com

The Conjuring 2 verteld het verhaal over Ed en Lorraine Warren, paranormale onderzoekers in de jaren '70. Als onderdeel van hun werk gaan ze op bezoek bij een familie bestaande uit een moeder en 4 kinderen, die wonen in een huis vol boze geesten. The Conjuring 2 is een van de beste horror films van dit jaar.

 

 

6. Tomorrow - Documentaire

Van Cyril Dion, Mélanie Laurent.

Tomorrow Afbeelding van Greennews.ie

Een ander film, Tomorrow, een documentaire die je moet kijken. Het gaat over de toekomst van de mens en de zorgen daarover. Mélanie Lauren en Cyril Dion, de producenten, gaan naar de oplossingen voor de milieu crisis en de economische crisis waar we vandaag de dag mee te maken hebben.

 

 

5. Deadpool - Actie, Avontuur, Komedie

Met Ryan Reynolds.

Deadpool Afbeelding van Fandomfollowing.com

Deadpool is een superheld, die in het normale leven Wade Wilson heet. Hij lijkt niet op de andere superhelden van Marvel. Wade Wilson heeft een superkrachten gekregen door een gebeurtenis in het verleden. Deze superkrachten hadden bijna zijn leven verpest. Daarom gaat hij, gewapend met zwart humor, opzoek naar degene die verantwoordelijk is voor zijn superkrachten. Een grappige film en compleet anders dan we meestal van Marvel zien.

 

 

4. Finding Dory - Animatie

Van Andrew Stanton, Angus MacLane.

Finding Dory Afbeelding van Pathe.nl

Finding Nemo was een van de beste films uit 2003. Nu is er een nieuwe verhaal met Dory! Vergezeld door haar goede vrienden Marin en Nemo gaat Dory proberen herinneringen terug te krijgen. Maar zal ze het avontuur herinneren?

 

3. Mad Max : Fury Road - Actie, Science-Fiction

Met  Tom Hardy, Charlize Theron, Zoë Kravitz.

Mad Max Afbeelding van Madmaxsydney.com

 

Mad Max : Fury Road is de vierde film uit de Mad Max-serie. Deze keer word Mad Max gespeeld door Tom Hardy. In het midden van de wereld apocalyps, die niet meer is dan een eindeloze woestijn en waar iedereen opzoek is naar water en benzine, trekt hij met de rebellen van Furiosa door de woestijn. Dit brengt vele avonturen met zich mee.

 

 

2. Room - Drama, Thriller

Met Brie Larson, Jacob Tremblay.

Room the Movie Afbeelding Roomthemovie.com

Ma, zo word ze door haar zoon Jack genoemd. Zij en haar zoon zitten opgesloten in een kamer. Jack kent niets anders dan  de kamer en weet niet hoe de buitenwereld eruit ziet. Ma wilt er alles aan doen om haar zoon een kans op leven te geven en probeert alles om te ontsnappen. Een zeer ontroerende film.

 

 

  1. The Revenant - Drama, Thriller

Met Leonardo DiCaprio, Tom Hardy.

The revenant Afbeelding van Ign.com

En tot slot, een van de beste films van het jaar en de film waardoor Leonardo DiCaprio zijn eerst Oscar won. High Glass wordt voor dood achtergelaten door zijn teamgenoten nadat hij is aangevallen en verwond door een beer tijdens een excursie. Zijn verlangen naar wraak drijft hem tot een reis van 300 km te maken.

 

En wat was jouw favoriete film van het jaar? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie