Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Top 10 super bowl commercials 2018

Een van de grootste sport evenementen ter wereld is gisteravond geweest: DE SUPER BOWL tussen twee teams namelijk New England Patriots en de Philadelphia Eagles. Aangezien de wedstrijd veel kijkers trekt, wordt er ook uitgepakt met de commercials. Wij bij GoCustomized hebben de top 10 commercials op een rijtje gezet en wat zijn er veel bekende personen in te vinden!

Image result for super bowl commercials 2018 Bron: Elle.com

10: ''The Wonder of Us'': Coca-Cola

Coca-cola is gekomen met een reclame dat vooral laat zien dat coca-cola voor iedereen is ook al is iedereen uniek. Zoals Coca-Cola het zo mooi kan verwoorden: ''There is a coke for you and for me''.

Bron: Coca Cola

9: ''Alexa loses her voice'': Amazon

Amazon heeft ook groots uitgepakt met hun commercial! De bekende sprekende speaker: Alexa verliest haar stem en bekende personen pakken het voor haar op. Onder andere Anthony Hopkins, Cardi B, Rebel Wilson en Gordon Ramsay zijn te vinden in de reclame van Amazon.

8: ''Who wouldn't?'': Groupon

Groupon is gekomen met een commercial die vooral laat zien hoe Groupon er voor zorgt dat je geld bespaart wanneer je gebruik maakt van hen. Voor deze reclame hebben zij Tiffany Haddish gebruikt.

7: ''The only man whose bleep don't stink'': Febreze

Febreze wil er voor zorgen dat je badkamer niet zou stinken met al die mensen over de vloer tijdens de Super Bowl. Dit lieten ze duidelijk zien in de commercial.

6: ''Groove'': Diet Coke Twisted Mango

De diet coke was weer terug bij de Super Bowl na 21 jaar! Hiervoor gebruikte zij de Australische actrice Hayley Magnus.

5: The Bud Knight'': Bud Light

Bud Light neemt je mee naar een soort van Game of Thrones scene, waarbij een gevecht gaande is. De Bud ridder komt te voorschijn en haalt wat biertjes en verslaat de tegenstander.

Bron: Ytimg

4: ''Jeep Jurassic''

Jeep neemt je maar naar de tijd van de dinosaurussen. Een achtervolging is gaande tussen een Tirex en een Jeep. Zal de jeep het redden?

3: ''Answering the call'': Verizon

Verizon kwam met een emotionele commercial waarbij zij telefoon gesprekken lieten horen tussen slachtoffers en de redder in nood. Een zeer verdiende plek in de top 10 voor Verizon!

2: ''It's a Tide Ad'' met David Harbour

Tide heeft Stranger Things acteur David Harbour gebruikt voor hun reclame. De reclame neemt je mee naar alle leuke momenten in het leven en laat zien dat je Tide altijd nodig hebt.

Bron: Tide

1: ''Doritos Blaze vs Mtn Dew Ice''

Opnieuw een Game of Thrones gerelateerde commercial. In deze reclame is een gevecht tussen vuur en ijs maar dan op een grappige manier tussen Morgan Freeman en Peter Dinklage!

Bron: Doritos

Wat vond jij de leukste commercials tijdens Super bowl 2018? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie