Blog

UPDATE: iPhone 7 geruchten

De laatste updates rondom de iPhone 7

Vorige maand schreven wij al over de iPhone 7. De geruchtenmolen rondom de iPhone 7 draait echter op volle toeren. Er is namelijk steeds meer informatie te vinden over het nieuwe paradepaardje van Apple. Vandaag schrijven wij dan ook over de laatste updates rondom de Apple hype. Door de laatste berichten weten we namelijk al een heleboel. Vandaag zullen we dan ook de bestaande geruchten verder toelichten en nieuwe geruchten behandelen.

iPhone 7 concept Bron: MacRumors

iPhone 7 design

Zoals wij eerder hebben aangegeven zal aan het uiterlijk van de volgende generatie iPhone niet veel veranderen. Er zullen wel kleine veranderingen zijn, maar verreweg lijkt de nieuwe iPhone op de iPhone 6s.

Het toestel zal de ronde vormen aan de randen behouden. Tevens zullen de toestelknoppen geen andere plaats op het toestel krijgen. Een verschil met de iPhone 6 zijn de speakers. Deze zullen worden voorzien van stereo kwaliteit.

Het is moeilijk om de iPhone specs te voorspellen, maar we kunnen er van uit gaan dat Apple wederom een nieuwe processor zal aankondigen voor de iPhone 7. Deze zal hoogstwaarschijnlijk worden geproduceerd door TSMC. Een nieuwe mag overigens niet als verrassing worden beschouwd. Apple heeft tot nu toe voor elke nieuwe iPhone generatie een nieuwe processor gebruikt. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de aankondiging van dit type toestel.  Onderstaande afbeelding is volgens de geruchten een nieuw iPhone 7 hoesje. Mocht jij een iPhone 7 willen kopen, dan moet je nog even wachten en je huidige telefoon gebruiken. Het zou dan ook zonde zijn als deze een aantal maanden van te voren schade oploopt of kapot gaat. Een telefoonhoesje met foto is dan ook helemaal geen slecht idee!

iphone 7 case Bron: Macrumors

iPhone 7 batterij

Volgens een uitgelekte foto zal de iPhone 7 batterij over 7.4 watt beschikken. Dat is ten opzichte van de iPhone 6S geen groot verschil. De iPhone 6S beschikt namelijk over 6.61 watt aan batterij en de iPhone 6 beschikt over een 7.01 batterij.

iPhone 7 camera

De camera van de iPhone 7 is een van de meest spraakmakende geruchten. Het gerucht gaat namelijk dat de telefoon over twee camera's zal beschikken. Echter, volgens de laatste berichten zal alleen de iPhone 7 PLUS van twee camera's worden voorzien. Twee camera's zouden namelijk teveel ruimte innemen. Mocht je niet helemaal de voordelen inzien van een dual camera, wellicht dat de CNET video dan kan helpen!

iPhone 7 smart connector

Deze functie wordt al ondersteund door de iPad Pro en zal hoogstwaarschijnlijk worden geïmplementeerd in de iPhone 7 PLUS. Een smart connector zorgt er voor dat de telefoon draadloos kan worden opgeladen. Het is dan tevens mogelijk om oplaadbare hoesjes te bevestigen op de telefoon. Volgens de kenners moeten we dit gerucht echter met een korreltje zout nemen.

iPhone 7 draadloos opladen

Apple zou de koptelefoon poort willen verwijderen. Dat betekent dat je de oordopjes zou moeten inpluggen in de lighting port, dat is dezelfde poort waar je de oplader inplugt. Dit gerucht werd niet met veel gejuich ontvangen. Velen vragen zich af of zij de oordopjes kunnen gebruiken als de telefoon wordt opgeladen. Sommigen denken daardoor overigens dat Apple het draadloos opladen aan het ontwikkelen is.

We hopen dat dit een overzichtelijke samenvatting is van de laatste geruchten. We kunnen in ieder geval niet wachten op de aankondiging van Apple. Hoogstwaarschijnlijk zullen zij dit in september 2016 doen. Mocht je meer willen weten over de telefoon, laat ons dat weten wat je wil weten en wij zullen er naar kijken. Laat daarom een reactie achter! Wij zijn zeer benieuwd!

Geef een reactie