MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Valentijnsdag: de beste cadeaus voor hem en haar

Valentijnsdag nadert en zoals elk jaar komt de tijd voor geliefden om na te denken over het cadeau dat zij willen geven. Naast alle vakanties is dit ongetwijfeld de meest stressvolle: je moet nadenken over iets dat echt persoonlijk is (de monochrome trui die je met Kerstmis hebt gegeven, is in dit geval geen goed idee), maar tegelijkertijd wil je niet te veel uitgeven. En jij, heb je al besloten wat te geven? Kijk eens naar wat wij ingedachte hebben dachten.

De beste cadeaus voor hem

Het is niet moeilijk om iets te bedenken voor een man, het is en blijft een eeuwige baby. Geef de nieuwste game voor de Playstation en hij zal gek worden! Een weekend voor 2 in de SPA zal hij ook zeker waarderen. Als hij ook graag muziek afspeelt in het huis is het misschien leuk om een Bluetooth speaker te geven. De meeste originele Bluetooth speaker kan je hier vinden. Als je geen geld hebt om zo iets te kopen, doe dan een leuk romantisch diner bij kaarslicht.

De beste cadeaus voor haar

Voor vrouwen is het een heel ander verhaal. Ze zeggen dat ze niks nodig hebben, maar reken maar dat ze iets origineels willen hebben als cadeau. Maar geen paniek, wij hebben een lijstje gemaakt met cadeau tips. Hierdoor zal je niet de fout in gaan.

Allereerst, sieraden en juwelen zijn de beste vrienden van vrouwen en er is geen beter manier om je vriendin te verrassen met een mooie ketting, armband of oorbellen. Als je dit niet kan betalen, geen probleem. Je kunt gratis een cadeau geven: een liefdesbrief (het beste met een mooi boeket bloemen). Als je vriendin fan is van selfies maken, dan is een prachtige gekleurde polaroid altijd goed. Als je geen inspiratie hebt gevonden ga dan gewoon naar haar favoriete winkel en koop een cadeaubon.

Het perfecte cadeau

Alle cadeau tips die wij hebben gegeven zijn fantastisch, maar er is meer. Stel jezelf een cadeau voor dat voor iedereen perfect is. Een absoluut uniek cadeau, dat iedereen zal gebruiken en vooral iedereen kan gebruiken. Het is een gepersonaliseerde GoCustomized-hoes! Denk er maar eens over na: iedereen heeft tegenwoordig een telefoon en we willen het goed beschermen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen bij ons, met een leuke foto, afbeelding, tekening,tekst of citaten! Als je meer wilt weten kijk dan maar eens op onze website.

Laat in een comment ons weten wat jij je geliefde gaat geven!

Geef een reactie