Blog

Vergelijking tussen Samsung S9 en iPhone X

De nieuwe Samsung S9 werd op 25 februari officieel gelanceerd. Op deze dag onthulde Samsung de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9 Plus aan de wereld, de nieuwe modellen zijn de grote nieuwe concurrenten van de iPhone X. Er zijn veel overeenkomsten, maar ook veel verschillen tussen de modellen. Lees verder om te zien wat de overeenkomsten en verschillen zijn!

Beeldresultaat voor samsung s9 vs iphone x

Het ontwerp en het formaat van de modellen

Er zijn veel overeenkomsten als je kijkt naar het ontwerp van de modellen. Beide modellen hebben een 5,8 inch beeldscherm, een glazen scherm, maar de Samsung Galaxy S9 heeft een betere definitie. De verschillen zitten in het formaat en het gewicht van de modellen, de    Iphone X is zwaarder dan de Samsung Galaxy S9, maar de Samsung Galaxy S9 is hoger en dikker dan de Iphone X.

De Iphone X is vergrijkbaar in siderisch grijs en zilver. De Samsung Galaxy S9 is verkrijgbaar in Carbon Black, Ultra Violet en Coral Blue.

Gebruiksvriendelijk

De nieuwe Samsung Galaxy S9 is zeer gebruiksvriendelijk, dankzij de 3.55 mm aansluiting die bij Apple ontbreekt voorkomt dit problemen met bepaalde kabels. Bovendien heeft de nieuwe Samsung Galaxy S9 een vingerafdrukscanner op de achterkant van de telefoon onder de camera. 

Opslag en batterij 

Beide modellen zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256 GB, naast 128 GB en 64 GB versies. Het sterk punt van Samsung is dat de nieuwe Samsung Galaxy S9 modellen een interne opslaguitbreiding van 400 GB heeft.

Beide modellen kunnen draadloos opladen worden, maar de Samsung Galaxy S9-batterij is beter dan die van de Iphone X (3000 mAh tegen 2716 mAh voor iPhone X).

Camera

Terwijl de IPhone X een slow-motionmodus heeft met 240 frames per seconde, heeft de Galaxy S9 een super slow motion met 960 frames per seconde. De Iphone X heeft ook een sterk punt, namelijk een dubbele camera.

Prijs

De iPhone X is verkrijgbaar voor 1159 euro in 64 GB-versie en de Samsung Galaxy S9 kost 859 euro in dezelfde versie.

Nu je al deze informatie hebt, is het aan jou om te beslissen welke telefoon jouw favoriet is en of je er een wilt kopen. Of je nou voor de Iphone x kiest of voor de Samsung Galaxy S9 het maakt niet uit welke, want bij GoCustomized bieden wij hoesjes die je zelf kunt ontwerpen voor beide modellen.

 

Geef een reactie